Λουτσέσκου: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για ένα τέλειο παιχνίδι»

Λουτσέσκου: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για ένα τέλειο παιχνίδι»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, έτσι ώστε να κάνει το τέλειο παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι και να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα δώσει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο του «Στάμφορντ Μπριτζ» εμφανίστηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως η ομάδα του είναι σε καλή κατάσταση, όμως, θα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια και να κάνει το τέλειο παιχνίδι έτσι ώστε να καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Τσέλσι για να αυξήσει τις πιθανότητες που έχει για πρόκριση στους «32» του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως περιμένει τον αγώνα της Πέμπτης: «Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Η Τσέλσι είναι μία μεγάλη ομάδα, προέρχεται από το μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να έχουμε αυτοπεποίθηση. Είμαστε σε ένα καλό σημείο, θεωρώ. Είναι δύσκολο να πούμε ότι θα κερδίσουμε αύριο, θα κάνουμε όμως ότι είναι στο χέρι μας, για να έχουμε ένα τέλειο παιχνίδι».

Για το αν προσεγγίζει διαφορετικά το Europa League: «Δεν είναι σωστό να λέμε ότι έχουμε διαφορετική προτεραιότητα, απλά έχουμε διαφορετική προσέγγιση στους αγώνες πρωταθλήματος. Μετά το -2 από πέρυσι, θα έπρεπε να προσέχουμε το παραμικρό, όσον αφορά σε αυτή τη διοργάνωση. Επίσης, κατά τη διάρκεια κι ενδιάμεσα από τα παιχνίδια με τη Βίντι, για τον όμιλο, είχαμε πολύ σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό, τον Άρη, την ΑΕΚ, τον Ατρόμητο... Παιχνίδια πολύ σημαντικά. Η συγκέντρωση μας, πήγε στο 101% σε αυτά τα παιχνίδια. Αλλά να είστε σίγουροι, πως μέσα μας, υπάρχει τεράστια θέληση να παλέψουμε και να συνεχίσουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Θα παλέψουμε για να το καταφέρουμε. Κι όταν λέω δύσκολο, το λέω επειδή η κατάσταση δεν είναι στα χέρια μας».

Για τους Ελ Καντουρί, Βαρέλα και Μαουρίσιο: «Έχουμε επιλέξει τους παίκτες, την ενδεκάδα, όλοι όσοι βρίσκονται στο Λονδίνο μαζί μας, είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι».

Για την ήττα της Τσέλσι από την Τότεναμ: «Θεωρώ, πως χωρίς να έχει σημασία, η νίκη ή η ήττα στο παιχνίδι με την Τότεναμ, δεν θα μπορούσε να αλλάξει τη σημασία αυτού του αγώνα. Δεν υπάρχει κανένας παίκτης που δεν θα δώσει το 100% σε αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε και να παλέψουμε πολύ. Είναι ένα σημαντικό στοιχείο του αγώνα, γιατί η Τσέλσι θα μας οδηγήσει να τρέξουμε».

Για τον αγώνα της ΜΠΑΤΕ με τη Βίντι: «Σε μία ομάδα που είναι οργανωμένη και έχει στρατηγική, όπως εμείς, δεν μπορεί να αλλάξει κάτι από λεπτό σε λεπτό. Απλά μπορεί το κάθε αποτέλεσμα να δώσει άλλο κίνητρο».

Για το τι θα άλλαζε αν μπορούσε: «Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι, θα ήταν η σειρά των αγώνων που παίξαμε μέχρι σήμερα».

Για το αήττητο του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο: «Δεν δημιουργεί κάποια παραπάνω κίνητρα αυτό... Δεν πρέπει να χάσουμε στην Τσέλσι, γιατί δεν έχουμε χάσει ποτέ στο Λονδίνο».

Για το αν θεωρεί πως χρειάζεται περισσότερο θράσος στο ματς με την Τσέλσι: «Σε κάθε παιχνίδι, προσπαθούμε να κάνουμε τα πράγματα όπως τα ξέρουμε. Κάποιες φορές, μας βγαίνουν αυτά που θέλουμε, κάποιες φορές όχι. Παίζει ρόλο ο αντίπαλος. Παίζουν ρόλο και οι περίοδοι για κάθε ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να δίνουμε στο γήπεδο ότι καλύτερο μπορούμε και να ξέρουμε φεύγοντας, ότι έχουμε δώσει ότι περισσότερο μπορούσαμε για την πρόκριση».



Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved