Μπάγκα: «Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ, επικίνδυνος ο Πρίγιοβιτς»

Μπάγκα: «Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ, επικίνδυνος ο Πρίγιοβιτς»

Σεβασμό στον ΠΑΟΚ και αναγνώριση της πολύ καλής πορεία του μέχρι τώρα, έδειξε ο τεχνικός της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Αλεξέι Μπάγκα.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τα παιχνίδια των ομίλων του Europa League μίλησε ο τεχνικός της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, που την Πέμπτη υποδέχεται στη Λευκορωσία τον ΠΑΟΚ. Ο Αλεξέι Μπάγκα υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μια εντυπωσιακή πορεία μέχρι τώρα στη Super League, ενώ μεταξύ άλλων χαρακτήρισε ως πιο επικίνδυνο παίκτη του «δικεφάλου του Βορρά» τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πέντε στα πέντε του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Η πορεία του ΠΑΟΚ στο Ελληνικό πρωτάθλημα είναι εντυπωσιακή, ιδιαίτερα να σκεφτούμε ότι έχει αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους και πως ξεκίνησε με -2 βαθμούς. Τώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, με ισορροπία σε όλες της γραμμές, καλούς ξένους ποδοσφαιριστές και έναν έμπειρο και καταρτισμένο προπονητή. Το σύνολο που θα πρέπει να έχει μια δυνατή ευρωπαϊκή ομάδα».

Για τους παίκτες του Δικέφαλου που θεωρεί πιο επικίνδυνους: «Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι πολύ ποιοτικοί και τους αρέσει να έχουν την μπάλα στην κατοχή του. Επιπλέον εκτελούν έξυπνα και τις στημένες φάσεις. Και ατομικά είναι πολύ δυνατοί και του αρέσει επιτίθονται και ομαδικά αλλά και με προσωπικές ενέργειες. Ο πιο επικίνδυνος είναι ο Πρίγιοβιτς που έχει πολύ καλά ποσοστά σε όσες ομάδες έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα».

Για τον Βέρνμπλουμ: «Είναι ένας από τους παίκτες που πρόσθεσαν εμπειρία στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στο ρωσικό πρωτάθλημα και όσα είπε για αυτόν ο Στάνισλαβ Ντάγκουν ( σσ: ο ποδοσφαιριστής της Μπάτε δήλωσε πως ο Βέρνμπλουμ μπορεί να προκαλέσει… μακελειό) τον χαρακτηρίζουν. Δεν λέω ότι είναι τόσο  σκληρός ώστε να τραυματίσει αντιπάλους (απάντησε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου). Επαναλαμβάνω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που θα πρέπει να τη σεβόμαστε και περιμένω να γίνει αύριο ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

Για το αν είναι διαφορετικός ο ΠΑΟΚ του ελληνικού πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ της  Ευρώπης: «Δεν ξεχωρίζω τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ από αυτά του πρωταθλήματος αλλά κυρίως αυτά που έχει δώσει εντός και  εκτός έδρας. Έχω μιλήσει με τους παίκτες μου που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα και μου είπαν ότι ο ΠΑΟΚ στην έδρα του είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα. Η στήριξη των οπαδών του είναι «τρελή» και η ομάδα έχει πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εκτός έδρας είναι κάπως διαφορετικός. Πρέπει να σκεφτούμε ότι είναι άλλο να παίζει για το πρωτάθλημα έστω και απέναντι στον Ολυμπιακό και άλλο να αγωνίζεσαι με την Σπαρτάκ και την Μπενφίκα και να είσαι τόσο κοντά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Τσέλσι είναι ενδεικτική: «Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα. Η Τσέλσι ανήκει στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης , άνοιξε το σκορ από νωρίς και είχε την κατοχή της μπάλας. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές από το παιχνίδι που μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα, αλλά αν θέλουμε να έχουμε μια πραγματική εικόνα του ΠΑΟΚ, είναι καλύτερα να στραφούμε στους αγώνες πρωταθλήματος και στα παιχνίδια με την Σπαρτάκ Μόσχας και την Μπενφίκα. Η Τσέλσι είναι άλλο επίπεδο».



Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved