Ολυμπιακός - Μπέτις: Βάζει βάσεις με… φόρα

Ολυμπιακός - Μπέτις: Βάζει βάσεις με… φόρα

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League της Πέμπτης (20/9) υποδεχόμενος την Μπέτις στο «Γ. Καραϊσκάκης», το βράδυ στις 22:00 (Onsports, Cosmote Sport 3) με στόχο τη νίκη που θα τον θέσει εξ αρχής επικεφαλής στον όμιλό του.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπειτα από την… περιπέτεια των προκριματικών στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, επιστρέφουν στην φάση των ομίλων, έχοντας ως στόχο αρχικά την πρόκριση στην επόμενη φάση και εν συνεχεία την ευρωπαϊκή διάκριση.

Η αρχή γίνεται το βράδυ της Πέμπτης (20/9) απέναντι στην ομάδα της Ανδαλουσίας, με τους Πειραιώτες να… πέφτουν στην «μάχη» έχοντας πάρει… φόρα από τα θετικά αποτελέσματα στην έναρξη της φετινής σεζόν, αλλά και κυρίως από την εικόνα που παρουσιάζει το «συγκρότημα» του Πέδρο Μαρτίνς στον αγωνιστικό χώρο και κάνει άπαντες στην Πλατεία Αλεξάνδρας να αισιοδοξούν για την συνέχεια.

Μία επιστροφή και δύο απουσίες

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα του Europa League, όπου μετά το πρόγραμμα ανακοινώθηκε η αποστολή. Σ’ αυτήν βρίσκεται, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ο Λεονάρντο Κούτρης που ξεπέρασε το πρόβλημά του στον ώμο. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Γιάγια Τουρέ και Ματίας Ναουέλ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν.



Ολυμπιακός: Πιθανό να αγωνιστεί στον τελικό με ειδικό νάρθηκα ο Μιλουτίνοφ
Ολυμπιακός: Πιθανό να αγωνιστεί στον τελικό με ειδικό νάρθηκα ο Μιλουτίνοφ
Champions League: Με Τζόλη η κορυφαία ενδεκάδα
Champions League: Με Τζόλη η κορυφαία ενδεκάδα
Τσέφεριν: «Χαίρομαι που μειώθηκε η γκρίνια για τη διαιτησία»
Τσέφεριν: «Χαίρομαι που μειώθηκε η γκρίνια για τη διαιτησία»
Λούκιτς: «Πρέπει να… κρυφτούμε για την εικόνα μας»
Λούκιτς: «Πρέπει να… κρυφτούμε για την εικόνα μας»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved