ΑΕΚ-Ντιναμό Κιέβου: Επεισόδια με Ουκρανούς οπαδούς στο Κολωνάκι!

ΑΕΚ-Ντιναμό Κιέβου: Επεισόδια με Ουκρανούς οπαδούς στο Κολωνάκι!

Επεισόδια με οπαδούς λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου

Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στο Κολωνάκι το μεσημέρι της Πέμπτης (15/2). Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό υπήρξαν συμπλοκές στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα σε Ρώσους που μένουν στην Ελλάδα και οπαδούς των Ουκρανών οι οποίοι ταξίδεψαν στη χώρα μας για το αποψινό ματς.

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 20 Ρώσοι επιτέθηκαν εναντίον 40 Ουκρανών με αποτέλεσμα να πέσει πολύ ξύλο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις κάνοντας τέσσερις προσαγωγές. Επιπλέον, υπάρχουν μαρτυρίες πως 60 οπαδοί της Ντιναμό έκαναν «ντου» σε μαγαζία της περιοχής το οποία και «διέλυσαν», χτυπώντας ακόμα και τους θαμώνες που ήταν εντελώς άσχετοι.

Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ από νωρίς το πρωί καλεί τους φιλάθλους που θα βρεθούν απόψε στο ΟΑΚΑ να επιδείξουν την ίδια εικόνα, τονίζοντας χαρακτηριστικά «Προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας, όπως κάναμε στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Προστατεύουμε την ομάδα μας, αποτρέπουμε άμεσα όποιον αποπειραθεί να της κάνει κακό, αδιαφορούμε παγερά για οτιδήποτε άσχετο με το ποδόσφαιρο».

Δείτε επίσης:

Live chat στο Onsports.gr το ΑΕΚ-Ντιναμό Κιέβου

Το πλήρες μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ, έχει ως εξής:

«Την απόλυτη ικανοποίηση της UEFA και του Security Officer των τελευταίων εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας για το UEFA Europa League εισέπραξε για μία ακόμα φορά η ΠΑΕ ΑΕΚ τόσο στο χθεσινό security meeting για τα μέτρα ασφάλειας του αποψινού αγώνα όσο και στο σημερινό organisational meeting παρουσία του παρατηρητή της συνάντησης.

Την ίδια εικόνα προβολής και διαφήμισης της ΑΕΚ σε ολόκληρη την Ευρώπη οφείλουμε να διατηρήσουμε και απόψε με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της UEFA, στον πειθαρχικό της κανονισμό, αλλά και στη φιλοξενούμενη ομάδα της Ντιναμό Κιέβου.

Προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας, όπως κάναμε στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Προστατεύουμε την ομάδα μας, αποτρέπουμε άμεσα όποιον αποπειραθεί να της κάνει κακό, αδιαφορούμε παγερά για οτιδήποτε άσχετο με το ποδόσφαιρο!

Το σημερινό βράδυ αποτελεί έναν ακόμα μεγάλο σταθμό στην ένδοξη ευρωπαϊκή ιστορία της ΑΕΚ, που απέκτησε και πάλι τη θέση και τον προορισμό της στις διοργανώσεις της UEFA.

Kρατάμε ψηλά τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και θωρακίζουμε ΜΟΝΟ με τη φωνή μας την ομάδα μας προκειμένου να φτάσει σε μία ακόμα μεγάλη πρόκριση και ευρωπαϊκή διάκριση.

Ολοι απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο δίπλα στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για όλες τις μεγάλες στιγμές που μας έχουν χαρίσει μέχρι σήμερα.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και απαγορεύεται αυστηρά να θέσουμε την ομάδα μας ακόμα και στον πιο μικρό κίνδυνο!»

Είχε προειδοποιήσει ο Ρουβίκωνας!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα του αγώνα ΑΕΚ-Ντιανμό ξεκίνησε αλλά το ματς άναψε για τα καλά από χθες, όταν ο Ρουβίκωνας με κείμενο του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου τόνισε ότι μαζί με τους οπαδούς της ποδοσφαιρικής ομάδας θα φτάσουν στην Ελλάδα και μέλη του γνωστού «Δεξιού Τομέα».

Η οργάνωση υπογράμμισε ότι η έλευση τους συνιστά «πρόκληση για όλο τον αντιφασιστικό κόσμο» καθώς όπως σημειώνει οι «οργανωμένοι οπαδοί της Δυναμό Κιέβου είναι η καρδιά των ένοπλων παραστρατιωτικών ομάδων του «Δεξιού τομέα» και βαρύνονται με χιλιάδες εγκλήματα, επιθέσεις και δολοφονίες.

Μάλιστα έκλεισε τονίζοντας ότι «είναι καθήκον πρώτα από όλα των αντιφασιστών στις κερκίδες, ανεξάρτητα ποια ομάδα υποστηρίζουν να αντιπαρατεθούν και «να δώσουν ένα σαφές μήνυμα στον φασιστικό οχετό του Δεξιού τομέα».

 

 Διαβάστε επίσης:

Τα πλάνα του Χιμένεθ για Ντιναμό



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved