Το απίστευτο στατιστικό της Αούστρια Βιέννης εν όψει ΑΕΚ

Το απίστευτο στατιστικό της Αούστρια Βιέννης εν όψει ΑΕΚ

Η Αούστρια πρέπει να νικήσει για να προχωρήσει στο Europa League, αλλά...

Αντιμέτωπη με μία ομάδα που αδυνατεί να νικήσει στην έδρα της θα τεθεί την Πέμπτη (20:00 Cosmotesports) η ΑΕΚ. Η Αούστρια Βιέννης δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στο «Ερνστ Χάπελ» και σε οποιαδήποτε διοργάνωση εδώ και δύο μήνες, από τότε δηλαδή που επικράτησε 2-0 της Άλταχ την 1η Οκτωβρίου.

Έκτοτε μεσολάβησε σερί διαδοχικών αποτυχιών, το οποίο διεκόπη την περασμένη Κυριακή με το 1-1 εναντίον της Σάλτσμπουργκ.

Συνολικά σε έξι αγώνες που έχει δώσει το τελευταίο δίμηνο για πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, μετράει πέντε ήττες και μία ισοπαλία. Έχασε δύο σερί ντέρμπι εναντίον της Ραπίντ, πρώτα για το κύπελλο (22/10) και τρεις ημέρες αργότερα για το πρωτάθλημα. Η τραγική εντός έδρας συγκομιδή της (3-2-4) είναι η βασική αιτία της κάθετης πτώσης της στην 5η θέση, 18 βαθμούς μακριά από τις δύο πρωτοπόρους, Σάλτσμπουργκ και Στουρμ Γκρατς. Εκτός έδρας, ο απολογισμός της είναι αξιοπρεπής με 3 νίκες, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες.

Το γεγονός αυτό ασφαλώς δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει την ΑΕΚ, αφού έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι στους ευρωπαϊκούς αγώνες μπορούν να ανατραπούν όλα τα δεδομένα. Τελευταίο παράδειγμα για την Ένωση ήταν ο αγώνας με τη Ριέκα, η οποία προερχόταν από διαδοχικές αποτυχίες και κάκιστες εμφανίσεις, όμως στο ΟΑΚΑ παρουσιάστηκε σε φοβερή κατάσταση και προηγήθηκε 2-0 πριν διαμορφωθεί το τελικό 2-2.

Συνοπτικά οι έξι τελευταίοι εντός έδρας αγώνες της Αούστρια και οι σκόρερ της:
19/10 Αούστρια-Ριέκα 1-3 (Φριζενμπίχλερ 90΄)
22/10 Αούστρια-Ραπίντ 0-1
25/10 Αούστρια-Ραπίντ 1-2 (51΄ Αλχασάν)
05/11 Αούστρια-Μάτερσμπουργκ 1-3 (45+2΄ Φριζενμπίχλερ)
18/11 Αούστρια-Αντμίρα 2-3 (59΄ Φριζενμπίχλερ, 63΄ Φελίπε Πίρες)
03/12 Αούστρια-Σάλτσμπουργκ 1-1 (90+4΄ Μονσάιν)



Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός AKTOR 77-81: Πράσινο μάγκικο διπλό στην Πόλη
Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός AKTOR 77-81: Πράσινο μάγκικο διπλό στην Πόλη
Λεσόρ: «Μου έλειψε να νιώθω αυτή την αδρεναλίνη - Αμφέβαλλαν για μένα, θέλω να αποδείξω»
Λεσόρ: «Μου έλειψε να νιώθω αυτή την αδρεναλίνη - Αμφέβαλλαν για μένα, θέλω να αποδείξω»
BCL, Ζολνόκι - ΑΕΚ 80-69: «Κόλλησε» και ηττήθηκε στην Ουγγαρία η «Βασίλισσα»
BCL, Ζολνόκι - ΑΕΚ 80-69: «Κόλλησε» και ηττήθηκε στην Ουγγαρία η «Βασίλισσα»
Euroleague: Πέρασε από το Ντουμπάι η Μακάμπι Τελ Αβίβ και έκανε το 3Χ3
Euroleague: Πέρασε από το Ντουμπάι η Μακάμπι Τελ Αβίβ και έκανε το 3Χ3
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved