Ολυμπιακός: Βγαίνουν τα εισιτήρια με Γιούνγκ Μπόις

Ολυμπιακός: Βγαίνουν τα εισιτήρια με Γιούνγκ Μπόις

Από το πρωί της Παρασκευής (18/11) θα βρίσκονται στην διάθεση των οπαδών των «ερυθρόλευκων» τα «μαγικά χαρτάκια» της κρίσιμης αναμέτρησης με τους Ελβετούς για το Europa League.

Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από την Τετάρτη (16/11) μέσω του επίσημου site της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ωστόσο, από το πρωί της Παρασκευής (18/11) στις 10:00 θα βρίσκονται στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά οι λεπτομέρειες:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 5ης Αγωνιστικής του UEFA Europa League απέναντι στην BSC Young Boys που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" την Πέμπτη 24/11/16 και ώρα 22:05, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, την Παρασκευή 18/11 (10:00 – 18:00), το Σάββατο 19/11 (10:00 – 15:00), Δευτέρα 21/11 έως Τετάρτη 23/11 (10:00 – 18:00) και την Πέμπτη 24/11 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Τετάρτη 16/11 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.
Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:
α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)
β) από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας
γ) από τα αυτόματα εκδοτήρια παραλαβής εισιτηρίων (Delivery Kiosks) που βρίσκονται έξω από την θύρα 17 χρησιμοποιώντας τον αριθμό συναλλαγής και το PIN (τα οποία βρίσκονται στο επιβεβαιωτικό email αγοράς)
δ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και βάσει του νέου αθλητικού νόμου να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 50€, 200€ (VVIP).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.osfp.gr)

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια μόνο από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός».



Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved