Βεργέτης: «Η Σάλκε μπορεί να μας… σκοτώσει»

Βεργέτης: «Η Σάλκε μπορεί να μας… σκοτώσει»

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τη Σάλκε στη Γερμανία κι αναγνώρισε τις δυσκολίες που υπάρχουν στο ματς της «Βέλτινς Αρένα».

Ρεαλιστής ο Στάικος Βεργέτης, αναγνώρισε πως ο Αστέρας Τρίπολης έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στη Σάλκε. Το ματς της Γερμανίας είναι εξαιρετικά σκληρό για τους Αρκάδες, με τον Βεργέτη να επισημαίνει πως οι «Βασιλικοί μπλε» μπορούν να… σκοτώσουν την ομάδα τους αν είναι στη μέρα τους!

«Είναι διαφορετικό από τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει άλλη δομή. Αν βγεις ψηλά και αφήσεις χώρους, μία τέτοια ομάδα μπορεί να σε σκοτώσει. Πρέπει να είμαστε καλά αμυντικά και στην συνέχεια να εκμεταλλευτούμε επιθετικά μία από τις φάσεις που θα δημιουργήσουμε», είπε αρχικά ο Στάικος Βεργέτης.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει η Σάλκε. Είναι σε φοβερή κατάσταση. Θέλουμε να την κρατήσουμε μακριά από την εστία μας και μετά να περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση».

Σε ερώτηση για το αν είναι το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ματς του Αστέρα, είπε: «Δεν θέλω να τους συγκρίνω με την Τότεναμ. Είναι δύο πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου, δύο ομάδες υψηλών θέσεων και σαφώς πιο ανώτερα από τις δικές μας. Είναι και οι δύο αγώνες, δύο πολύ καλές σελίδες στην ιστορία του Αστέρα. Στο Λονδίνο οι παίκτες έγιναν μέσα στο παιχνίδι λίγο περισσότερο από όσο έπρεπε. Χρειάζεται τόλμη αλλά πάνω από όλα ωριμότητα γιατί ομάδες όπως η Σάλκε μπορούν να σε σκοτώσουν ανά πάσα στιγμή όπως με την Τότεναμ».

Ενώ για το αν έχει άγχος πριν τα ματς, σχολίασε: «Σε όλους τους αγώνες η πίεση και το άγχος είναι ίδια. Γιατί είναι ίδια η δουλειά που πρέπει να γίνει. Να αναλύσουμε τον αντίπαλο, να φτιάξουμε το αγωνιστικό μας πλάνο και να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά που θα το υπηρετήσουν. Και μετά να δούμε στον αγώνα αν αυτά απέδωσαν».

Επίσης, για την Σάλκε συμπλήρωσε: «Σίγουρα αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας με αυτό. Αλλά οι ατυχίες και οι αδυναμίες που έφεραν τις απώλειες στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν όταν υπάρχουν οι αγώνες. Εγώ προσωπικά δένομαι με κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε στην Ευρώπη και ελπίζω να πάρει το πρωτάθλημα. Πρώτα κοιτάω σε κάθε αντίπαλο τα δυνατά του σημεία και μετά τις αδυναμίες. Η Σάλκε έχει φοβερά δυνατά σημεία, έχουμε εστιάσει σε αυτά και έχουμε δώσει κατευθύνσεις και θα δούμε αν ο Αστέρας μας μπορεί να τα αντιμετωπίσει και να αντιπαραβάλει τα δικά του».

Τέλος, για τα καλά λόγια του Αντρέ Μπράιτενραϊτερ, σχολίασε: «Εύχομαι στη Σάλκε ό,τι καλύτερο τη φετινή σεζόν και ελπίζω να πετύχει όλους τους στόχους της. Αλλά απέναντί μας δεν χρειάζεται να κερδίσει!».



Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Flash Bets αποκλειστικά στη Novibet!
Flash Bets αποκλειστικά στη Novibet!
Diamond League: Το απόγευμα αγωνίζονται Τεντόγλου-Στεφανίδη
Diamond League: Το απόγευμα αγωνίζονται Τεντόγλου-Στεφανίδη
Γιώργος Λυγγερίδης: Παραδόθηκε ηγετικό μέλος της «Θύρας 7» στην Αστυνομία
Γιώργος Λυγγερίδης: Παραδόθηκε ηγετικό μέλος της «Θύρας 7» στην Αστυνομία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved