«Σαν την Τούμπα δεν έχει»

«Σαν την Τούμπα δεν έχει»

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να χαλάσει τον ρυθμό της Ντόρτμουντ η οποία θα επηρεαστεί σίγουρα από την ατμόσφαιρα του γηπέδου όπως τόνισε ο Φάνης Γκέκας

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αρένα» ο Έλληνας επιθετικός αναφέρθηκε στη σημασία που θα παίξει στο ματς της Τούμπας η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και ξεκαθάρισε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν πρέπει να επιτρέψει στη Ντόρτμουντ να… πιάσει ρυθμό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Να παίζεις στην Τούμπα είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό. Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ είναι από τους πιο φανατικούς στην Γερμανία και είναι γνωστό ότι έχουν ένα από τα καλύτερα γήπεδα. Δεν ξέρω αν θα επηρεαστεί η Μπορούσια από την ατμόσφαιρα, έχει συνηθίσει από τέτοια γήπεδα αν και για να πούμε την αλήθεια σαν την Τούμπα δεν έχει. Σίγουρα πάντως θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, αυτό είναι δεδομένο».

Για την Ντόρτμουντ: «Είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, μπορεί να μην τα πάει τόσα καλά τελευταία αλλά δεν λέει κάτι αυτό. Παραδοσιακά είναι πολύ γρήγορη στην κυκλοφορία της μπάλας, έχει πολύ γρήγορες μεταβιβάσεις από την άμυνα στην επίθεση και είναι ένα ολοκληρωμένο σύνολο. Είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Η ομάδα δεν έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια, εντάξει έφυγε ο Λεβαντόφσκι αλλά έχει πολλούς καλούς και ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές».

Για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε πολλά για τον Μπερμπάτοφ. Πολύ μεγάλη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να βοηθηθεί από την ομάδα, μόνος τους κανένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Είναι πολύ ωραίο πάντως που έρχονται τέτοιοι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα. Ο Μπερμπάτοφ έχει τόσα πολλά παιχνίδια στην πλάτη του και σίγουρα θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ σε τέτοια παιχνίδια».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Ντόρτμουντ: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να επιβάλει τον δικό του ρυθμό αλλά και να χαλάσει τον ρυθμό της Ντόρτμουντ. Πρέπει να έχει υπομονή στο παιχνίδι του γιατί αν ακολουθήσει τον ρυθμό της Ντόρτμουντ το έχει χάσει το παιχνίδι».



Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved