Αναστασιάδης: «Ματς δίχως αύριο…»

Αναστασιάδης: «Ματς δίχως αύριο…»

Την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο τεχνικός του «Δικεφάλου» ενόψει της ρεβάνς με τη Ζίμπρου

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζίμπρου τόνισε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Αναστασιάδης που χαρακτήρισε την προσεχή ρεβάνς με τους Μολδαβούς, αγώνα χωρίς αύριο. Επίσης, ο έμπειρος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (27/8) εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους ποδοσφαιριστές του, επισημαίνοντας πάντως πως το ροτέισον είναι επιβεβλημένο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τη Ζίμπρου: «Είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο και πρέπει να είμαστε όλοι εδώ για να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο. Είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους το αποδείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω τα πράγματα να έρθουν όπως τα θέλουμε».

Για το αποτέλεσμα του αγώνα με την Καλλονή: «Όποιος δεν γνωρίζει αυτή την ομάδα θα έπεφτε από τα σύννεφα αλλά έτσι είναι δομημένη αυτή η ομάδα. Έχουμε δύο άσχημα αποτελέσματα, όχι άσχημες εμφανίσεις, αλλά όλα κρίνονται από τα αποτελέσματα. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά αλλά περισσότερο στην Παναγιά και τώρα που ήρθε η αμφισβήτηση και μας βρίζουν πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να γυρίσει το κουμπί προς τα εμάς».

Για το πώς περιμένει να εξελιχθεί ο αγώνας: «Δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές με το πρώτο ματς, απλώς πρέπει να μπει η μπάλα στα δίχτυα και για να μπει πρέπει να γυρίσει το κουμπί. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά γιατί φτιάχνουμε πάρα πολλές φάσεις, αυτά περιμένω να αλλάξουν γιατί χειρότερα δεν γίνεται».

Για το ροτέισον που έκανε στον αγώνα με την Καλλονή: «Πρέπει να εξηγήσω κάποια πράγματα. Το ροτέισον είναι επιβεβλημένο για το ποδόσφαιρο, για όσους γνωρίζουν. Είναι οι ώρες πάρα πολύ λίγες για να ανταπεξέλθει ένας οργανισμός σε αυτά που ζητάει το ποδόσφαιρο. Αν έπαιζαν ξανά με την Καλλονή αυτοί που έπαιξαν με την Ζίμπρου το αποτέλεσμα θα ήταν χειρότερο».

Για το αν περίμενε να έρθει τόσο γρήγορα μέσα στη σεζόν ένα παιχνίδι-τελικός: «Με τον Αναστασιάδη, ναι! Το περίμενα».

Για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στις στημένες φάσεις: «Χτυπήθηκε ένα στημένο με την Ζίμπρου και δεχθήκαμε ένα γκολ. Αν δεχόμασταν πέντε στημένες φάσεις θα λέγαμε ότι έχουμε πρόβλημα. Είναι μία φάση που έκρινε το παιχνίδι δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό. Και εμείς είχαμε την στημένη αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Εγώ έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά, αλλά αν η μπάλα πάει μέσα ή χτυπήσει στο δοκάρι είναι δουλειά άλλων, έχω εμπιστοσύνη στην Παναγία. Εμείς δουλέψαμε πάρα πολύ και περιμένουμε, τώρα αν δεν θέλει καλώς ή κακώς για πολλούς».

Για τα νέα παιδιά: «Δεν έχουμε φορτώσει αυτά τα παιδιά. Είναι επαγγελματίες παίκτες και ανήκουν στον ΠΑΟΚ. Άσχετα την ηλικία τους είναι ενταγμένα σε αυτή την ομάδα. Τους δίνουμε όλα τα εχέγγυα για να κάνουν αυτά που θέλουμε και ήδη κάνουν πάρα πολλά».

Για το τι πρέπει να κάνει ο κόσμος της ομάδας αύριο: «Ο ΠΑΟΚ έχει μία μεγάλη δύναμη. Το θέμα είναι αυτή η δύναμη να είναι στο πλευρό της ομάδας, εγώ ζητάω να μας συμπαρασταθούν μέχρι το 90' και μετά αν δεν γίνουν αυτά που θέλει τότε ας αποφασίσουν κι αυτοί τι θα κάνουν. Είμαστε, όμως, όλοι υποχρεωμένοι μέχρι το τέλος του ματς να είμαστε εδώ. Από εμάς εξαρτάται το αυριανό παιχνίδι».

Για τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ: «Το αποτέλεσμα είναι υπέρ τους. Εμείς θα κοιτάξουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ ώστε να ξεφύγουμε λίγο από την πίεση του χρόνου».



Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved