Καραγεωργίου: «Τα πάντα για την ανατροπή»

Καραγεωργίου: «Τα πάντα για την ανατροπή»

Ο τεχνικός της Skoda Ξάνθη υποστήριξε πως η ομάδα του θα δώσει τα πάντα στο Μπέλφαστ έτσι ώστε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από το πρώτο ματς με τη Λίνφιλντ στα «Πηγάδια» και να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

«Βρισκόμαστε εδώ μετά από ένα άτυχο παιχνίδι με σκορ που δεν το θέλαμε αλλά θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να το ανατρέψουμε. Μπορεί τώρα οι πιθανότητες να είναι μικρότερες για μας αλλά το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουμε πολύ για να περάσουμε. Γιατί το θέλουμε. Θα είμαστε πιο έτοιμοι από ότι στο πρώτο παιχνίδι. Ελπίζω ότι η δουλειά του τελευταίου διαστήματος θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο κι έχοντας κι άλλο ένα 90λεπτό στα πόδια μας θα φύγουμε νικητές. Μοναδικό πρόβλημα είναι ο Καρίμ Σολτάνι που δεν θα συμμετάσχει. Όλοι οι άλλοι είναι έτοιμοι», είπε αρχικά ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ο τεχνικός της Ξάνθης ανέφερε επίσης ότι: «Είτε παίξει ανοιχτά ή κλειστά, η Λίνφιλντ, αυτό είναι κάτι που δεν μας αφορά. Κάποιο από οποιεσδήποτε συγκυρίες πρέπει να βρούμε τους τρόπους να κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη. Είτε αναφορικά με το σύστημα του αντιπάλου είτε από την πίεση του κόσμου του».

Από πλευράς παικτών των ακριτών, ο Θοδωρής Βασιλακάκης ανέφερε: «Χρειαζόμαστε τη νίκη για να περάσουμε. Ξέρουμε γιατί ήρθαμε στο Μπέλφαστ. Στο α’ ματς σταθήκαμε λίγο άτυχοι, λίγο διστακτικοί κι έπρεπε να ρισκάρουμε παραπάνω εμείς οι ποδοσφαιριστές. Σήμερα έχουμε την προπόνηση κι αύριο θέλουμε να πάρουμε τη νίκη που σημαίνει ευκαιρία για άλλο ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Κι εμείς οι παίκτες ξέρουμε τι σημαίνει ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είναι πρόκληση. Οι γηπεδούχοι αύριο, θα έχουν το σκορ με το μέρος τους, όμως εμείς χωρίς άγχος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Σίγουρα περιμέναμε ότι θα είχαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Με μία ευκαιρία χάσαμε το παιχνίδι στην έδρα μας. Είμαστε καλύτεροι σαν ομάδα αρκεί να το αποδείξουμε και στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή η ψυχολογία και τα στατιστικά περνούν σε δεύτερη μοίρα καθώς είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας».

Τους παίκτες της Λίνφιλντ εκπροσώπησε ο αρχηγός, Μάικλ Γκολτ, που είπε: «Η SKODA ΞΑΝΘΗ πολύ καλή ομάδα και είναι δύσκολο να μην πετύχει γκολ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε σκληρά να είμαστε σε καλή κατάσταση και να γιορτάσουμε με τον κόσμο μας την επιτυχία».

Τέλος, η Ξάνθη προπονήθηκε αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο του αυριανού (25/07) αγώνα, το «Γουίνσντορ Παρκ». Ο Νίκος Καραγεωργίου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις στημένες φάσεις και στην τακτική, ενώ ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του πως θα γνωστοποιήσει τη 18άδα του επαναληπτικού λίγο πριν τη σέντρα…



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved