Ο Γιάννης Αγγελόπουλος στο Onsports: «Υπάρχουν και θετικά από την κλήρωση»

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος στο Onsports: «Υπάρχουν και θετικά από την κλήρωση»

Αφού... παραπονέθηκε (δικαίως) για την ατυχία του Ατρομήτου στις ευρωπαϊκές κληρώσεις, ο Γιάννης Αγγελόπουλος φρόντισε να δει και τη θετική πλευρά του πράγματος, για την οποία και μίλησε στο Onsports.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Περιστερίου, μάλιστα, γνώριζε πολλές λεπτομέρειες για τη Νιούκαστλ, αντίπαλο που βρίσκει στον δρόμο του ο Ατρόμητος. Από το ποιους παίκτες απέκτησε το καλοκαίρι, μέχρι και το πόσα γκολ σημείωσαν μαζί πέρσι οι Σισέ και Ντεμπά Μπα!

Δεν είστε και ιδιαίτερα τυχεροί στις κληρώσεις...

«Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια. Πρώτα η Σεβίλλη, τώρα η Νιούκαστλ. Δεν μας θέλει και πολύ... Αν μη τι άλλο, θα μάς μάθουν και στην Αγγλία!»

Τί είναι αυτό που σας πείραξε πιο πολύ, το ότι πιθανότατα χάνεται η ευκαιρία να πάρει ο Ατρόμητος μια μεγάλη οικονομική βοήθεια ή το ότι δεν θα νιώσει τη χαρά συμμετοχής στους ομίλους όπου θα έδινε δεδομένα έξι παιχνίδια;

«Και τα δύο. Το ποδόσφαιρο σήμερα είναι αριθμοί. Και ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους, θα απέφερε σημαντικό κέρδος στον Ατρόμητο, ικανό να τον φέρει ένα σκαλί πιο πάνω σε επίπεδο. Από την άλλη, τώρα έχουμε δύο ματς να διασκεδάσουμε, ενώ σε μια άλλη περίπτωση, θα είχαμε έξι. Αλλά δεν πρέπει να προεξοφλούμε τίποτα. Οι πιθανότητες είναι όντως πολύ λίγες, αλλά θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να τις αυξήσουμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Δεν θα το δούμε μόνο σαν γιορτή. Θα το παλέψουμε. Ποτέ δεν ξέρεις...»

Είναι καλύτερο το γεγονός ότι το πρώτο ματς διεξάγεται στο Περιστέρι;

«Σε γενικές γραμμές, πάντα θες να δίνεις το πρώτο ματς εκτός έδρας, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ ότι όντως είναι προτιμότερο που θα έχουμε τον πρώτο αγώνα στο Περιστέρι. Από πολλές απόψεις»

Υπάρχει θετική πλευρά σε αυτή τη δύσκολη κλήρωση;

«Βέβαια και υπάρχει. Θα επισκεφθούμε ένα ιστορικό και καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο, θα αντιμετωπίσουμε ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης, θα κερδίσουμε σημαντικές εμπειρίες ακόμα και σε επίπεδο οργάνωσης»

Η λογική λέει ότι οι οπαδοί της Νιούκαστλ που θα θελήσουν να επισκεφθούν την Αθήνα και το Περιστέρι θα είναι πολλοί. Σάς φοβίζει η... μαζική επίσκεψη;

«Όχι, νομίζω ότι είμαστε καθόλα έτοιμοι να διοργανώσουμε έναν αγώνα-γιορτή. Θα μιλήσουμε και με τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου και όλα θα πάνε καλά...»

Θα αναγκαστείτε να μπείτε και σε αεροπλάνο, κάτι που συνήθως αποφεύγετε...

«Δεν τον χάνω τον επαναληπτικό! Θα σφίξω τα δόντια και θα το κάνω το ταξίδι!»



Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη η προετοιμασία για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη η προετοιμασία για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved