Λέβι: «Δύσκολος αντίπαλος για την Ανόρθωση η Ντίλα»

Λέβι: «Δύσκολος αντίπαλος για την Ανόρθωση η Ντίλα»

Την προσοχή στους παίκτες της Ανόρθωσης για τις δύο αναμετρήσεις στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με την Ντίλα, επέστησε ο Ρόνι Λέβι.

Ο τεχνικός του κυπριακού συλλόγου μίλησε μετά το 3-0 επί της Λεβάντια και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και δήλωσε ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του, τονίζοντας, όμως, πως τα παιχνίδια με τους Γεωργιανούς θα είναι τελείως διαφορετικά.

«Έπρεπε να τελειώσουμε τη δουλειά που αρχίσαμε στην Εσθονία. Ήταν πολύ σημαντικό να αρχίσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη. Και όπως είπα στη διάσκεψη τύπου που προηγήθηκε του παιχνιδιού, έχουμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές και είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα. Χρειαζόμαστε αρκετό χρόνο για να γίνουμε η ομάδα που θέλουμε και δουλεύουμε σκληρά γι’ αυτό.

Είμαι ευχαριστημένος γιατί έχουμε σοβαρούς και επαγγελματίες παίκτες που δουλεύουν πολύ. Δεν ήταν εύκολοι οι αγώνες απέναντι στη Λεβάντια, τους σέβομαι απόλυτα και τους εύχομαι ότι καλύτερο για τον μέλλον γιατί όπως κι αν ήταν το αποτέλεσμα είχαν το θάρρος να παλέψουν. Καθαρίσαμε την πρόκριση και συνεχίζουμε στην επόμενη φάση», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Λέβι για να προσθέσει για τον κόσμο:

«Ήταν απίστευτος, είμαι εντυπωσιασμένος, υπήρχαν στιγμές που ήθελα να μπω στο γήπεδο και να παίξω. Είμαι ενθουσιασμένος όταν βλέπω αυτή την ατμόσφαιρα και τη στήριξη από τον κόσμο. Αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικοί είναι για εμάς και πόση βοήθεια δίνουν στην ομάδα. Είχα πει στους ποδοσφαιριστές μου πως σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να κερδίσουμε τον κόσμο μας».

Για τον επόμενο αντίπαλο: «Ο βοηθός μου Σίμος Ταραπουλούζης ήταν στο παιχνίδι, το είδε και ήδη αρχίσαμε να μαθαίνουμε τον επόμενο μας αντίπαλο».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Πρώτα από όλα είναι διαφορετικός ο επόμενος αντίπαλος, άρα και διαφορετικό το παιχνίδι. Τα δύο παιχνίδια με τη Λεβάντια θα μας βοηθήσουν πολύ. Θα είναι δύσκολα τα επόμενα παιχνίδια, ο αντίπαλος στο β’ γύρο τα πήγε πάρα πού καλά, όμως κάθε παιχνίδι κάθε εβδομάδα είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο εκ των αρχηγών της Ανόρθωσης, Γουίλιαμ Μποαβεντούρα: «Ήταν πολύ καλό για εμάς που κερδίσαμε τον αγώνα, σίγουρα αυτή η νίκη θα μας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση στους αγώνες που ακολουθούν. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να είμαστε προετοιμασμένοι για τον επόμενο αντίπαλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήρθε και μας έδειξε την αγάπη του, τον χρειαζόμαστε δίπλα μας. Σαν ποδοσφαιριστές είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

Από τη μεριά του, ο προπονητής της Λεβάντια, Μάρκο Κρίσταλ, ευχήθηκε στην Ανόρθωση να αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League: «Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για την πρόκριση. Υπήρχε μεγάλη διαφορά ποιότητας και η καλύτερη ομάδα πέρασε στον επόμενο γύρο. Εμείς προσπαθήσαμε για το καλύτερο, κάναμε κάποια λάθη όμως είμαστε μια νεαρή ομάδα, αλλά όταν αγωνίζεσαι απέναντι στην Ανόρθωση είναι μεγάλη εμπειρία. Ελπίζω οι ποδοσφαιριστές μου να πήραν τις εμπειρίες και να γίνουμε καλύτεροι. Καλή επιτυχία στην επόμενη φάση και ελπίζω να σας δώ από την τηλεόραση στους ομίλους».



Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved