Βανγκέλι: «Περισσότερες ελπίδες ο Ολυμπιακός»

Βανγκέλι: «Περισσότερες ελπίδες ο Ολυμπιακός»

Πως ο Ολυμπιακός έχει πιο πολλές ελπίδες να προκριθεί σε βάρος της Μέταλιστ, τόνισε ο πρώην παίκτης του Άρη, Κρίστι Βανγκέλι.

Ο πρώην αμυντικός του Άρη, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Ουκρανία και την Τσερνομόρετς, με δηλώσεις του στον «NovaΣπορ FM» τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 60% πιθανότητες να προκριθούν αντί της Μέταλιστ, όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κρίστι Βανγκέλι για:

Το αγωνιστικό προφίλ της Μέταλιστ: «Η Μέταλιστ είναι καλή ομάδα και οργανωμένη, περισσότερο στην επίθεση παρά στην άμυνα. Επιθετικά μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον Ολυμπιακό. Αν και ανέτοιμη λόγω της διακοπής πέτυχε πολλά γκολ απέναντι στη Σάλτσμπουργκ. Η δυναμική της φαίνεται από το γεγονός ότι είναι κοντά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος με τη Σαχτάρ και τη Ντιναμό Κιέβου».

Το πώς θα πρέπει να προσεγγίσει το ματς ο Ολυμπιακός: «Δεν πρέπει να αφήσει τη Μέταλιστ να κάνει το παιχνίδι της, γιατί αλλιώς δεν θα έχει καμία ελπίδα να πάρει αποτέλεσμα. Αν αφήσει τη Μέταλιστ να βρει ρυθμό, θα είναι αργά και θα είναι δύσκολο να ανατρέψει το αποτέλεσμα στην Ελλάδα».

Την έδρα της Μέταλιστ: «Έχουν πολύ καυτή έδρα, αλλά πιστεύω πως είναι επικίνδυνη ομάδα εκτός και έδρας. Πιστεύω πως ο αγωνιστικός χώρος θα είναι σε καλή κατάσταση και δεν θα επηρεαστεί ο Ολυμπιακός. Το γήπεδο της Μέταλιστ είναι ένα πολύ ωραίο, ποδοσφαιρικό, πιστεύω πως θα είναι γεμάτο και θα έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Επειδή φοράνε κίτρινα θα είναι σαν το ‘Χαριλάου’ (γέλια)».

Τις πιθανότητες πρόκρισης: «Ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα, επειδή παίζει τον πρώτο αγώνα εκτός. Πιστεύω πως έχει καλύτερη αμυντική λειτουργία από τη Μέταλιστ, είναι πιο έμπειρη ομάδα, επιπέδου Champions League. Πιστεύω πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 60-40 και εύκολα ή δύσκολα θα περάσει. Δεν πρέπει να υποτιμήσει τη Μέταλιστ, ειδικά στον πρώτο αγώνα. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα έχει πολύ περισσότερες δυσκολίες από ό,τι με τη Ρούμπιν».

Την παρουσία του στην Τσερνομόρετς: «Στην αρχή ήταν δύσκολα, αλλά πλέον έχω προσαρμοστεί. Η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη και το πρωτάθλημα στην Ουκρανία έχει πάρα πολύ καλό επίπεδο. Μου λείπει η Θεσσαλονίκη, εκεί είναι το σπίτι μου και η οικογένειά μου».

Το ενδεχόμενο επιστροφής στον Άρη: «Είναι πολύ νωρίς. Στο μέλλον, αν το θέλει ο Θεός, κάποια στιγμή θα γυρίσω στον Άρη».



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved