Euro 2016: Ουγγαρία - Βέλγιο 0-4: Διαβολική… τεσσάρα! (photos)

Euro 2016: Ουγγαρία - Βέλγιο 0-4: Διαβολική… τεσσάρα! (photos)

Επίδειξη… δύναμης κόντρα στην Ουγγαρία έκανε το Βέλγιο, καθώς επικράτησε εύκολα 4-0 και πήρε το… εισιτήριο για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση στο Euro 2016 της Γαλλίας και θα είναι οι αντίπαλοι της Ουαλίας στην αναμέτρηση των «8» στο «Πιέρ Μορουά» της Λιλ, την Παρασκευή (1/7) στις 22:00 με στόχο την πρόκρισή τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Αλντερβάιρελντ ήταν αυτός που άνοιξε τον… δρόμο για τους Βέλγους, μόλις στο 10ο λεπτό, αλλά αυτός που ήταν όλα τα… λεφτά για την ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς ήταν ο Αζάρ, ο οποίος… έφτιαξε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, στο 78’ με τον Μπατσουαγί και σημείωσε το τρίτο στο 80’ με εξαιρετική προσπάθεια. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Καράσκο στο 90’ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου.

BelgioMesa1goal

Διαβολική… εκκίνηση

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν με σαφώς επιθετική διάθεση στον αγώνα και από την αρχή έψαξαν το γκολ που θα τους έδινε άλλο… αέρα για τη συνέχεια. μόλις στο 4’ ο Ντε Μπρούινε επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Κίραλι έδιωξε σε κόρνερ το κοντινό πλασέ του Λουκάκου. Η πίεση των Βέλγων έφερε… καρπούς στο 10ο λεπτό, όταν ο Ντε Μπρούινε εκτέλεσε το φάουλ και ο Αλντερβάιρελντ με δυνατή κεφαλιά, νίκησε τον Κίραλι για το 1-0.

Οι παίκτες του Μαρκ Βίλμοτς ήλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα στα πρώτα λεπτά και στο 15’ έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ, όμως, ο Ντε Μπρούινε δεν κατάφερε να νικήσει τον Κίραλι που απέκρουσε με τα πόδια. Η πρώτη… καλή επίσκεψη των Μαγυάρων ήρθε στο 24’ με το σουτ του Ντζούσντακ, αλλά ο Κορτουά ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε, ενώ στο 36’ ο Κίραλι ακούμπησε όσο… έπρεπε την μπάλα στο φάουλ του Ντε Μπρούινε και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι παίκτες του Μπρεντ Στορκ βγήκαν στην επίθεση θέλοντας να φτάσουν στην ισοφάριση, πριν το ημίχρονο, αλλά το σουτ του Λόβρενσικς πέρασε άουτ και στο 41’ ο Αζάρ έκανε την μπαλιά στον Μέρτενς, ο οποίος σούταρε, αλλά και πάλι ο Κίραλι απέκρουσε.

BelgioMesa2goal

Αλλαγή… εικόνας

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε, όπως ολοκληρώθηκε το πρώτο, ήτοι με ευκαιρία για το Βέλγιο. Πρωταγωνιστής ήταν ο Αζάρ που επιχείρησε το σουτ από τα αριστερά, αλλά ο Κίραλι έδιωξε σε κόρνερ. Από εκείνο το σημείο και μετά οι Ούγγροι προσπάθησαν να πιέσουν για να φτάσουν στο γκολ, αλλά έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες. Αρχικά, στο 50’ το σουτ του Σαλάι, από πλάγια θέση έφυγε άουτ και τέσσερα λεπτά αργότερα, η κεφαλιά του επιθετικού των Μαγυάρων βρήκε στον Βερμάελεν και κατέληξε κόρνερ.

Η πίεση των Ούγγρων συνεχίστηκε στα επόμενα λεπτά και στο 66’ ο Πίντερ δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουρτουά, μια και το σουτ του, που κόντραρε και στον Αλντερβάιρελντ βρήκε σε ετοιμότητα τον Βέλγο τερματοφύλακα που έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 68’ ο Γιούχαζ δεν κατάφερε να σκοράρει, μια και το σουτ που έκανε έφυγε άουτ.

BelgioMesa3goal

Κάπου εκεί ξεκίνησε και η τελική… αντεπίθεση για τους Βέλγους, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τους κενούς χώρους που είχαν αφήσει οι Μαγυάροι, θέλοντας να φτάσουν στην ισοφάριση και τους… πλήγωσαν με άσχημο τρόπο. Συγκεκριμένα, στο 78’ ο Αζάρ ήταν αυτός που έκανε την παράλληλη μπαλιά για τον Μπατσουαγί, ο οποίος σε κενή εστία έγραψε το 2-0. Πριν… κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Αζάρ έδωσε και πάλι το… έναυσμα στην κερκίδα των Βέλγων, καθώς πέτυχε το τέρμα της αναμέτρησης. Ήταν το 80ο λεπτό, όταν ο Ντε Μπρούινε έφυγε στην κόντρα, έδωσε στον αρχηγό των «κόκκινων διαβόλων», αυτός έκοψε προς τον άξονα, πέρασε τρεις αντιπάλους και με σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κίραλι.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 90’ ο Καράκο, ο οποίος πήρε την κάθετη του Ναϊνγκολάν και με πλασέ απέναντι στον Κίραλι, έγραψε το τελικό 4-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη – πρόκριση των Βέλγων.

Θυμηθείτε τα γκολ και την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας τον πρόσφερε το Onsports:

Euro 2016: Ουγγαρία - Βέλγιο 0-4: Διαβολική… τεσσάρα! (photos)

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/57701836299848af37c292a0?theme=onsports|600|800{/iframe}


Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved