2ος όμιλος: «Φθηνή» ήττα για την Κύπρο

2ος όμιλος: «Φθηνή» ήττα για την Κύπρο

Η Κύπρος απογοήτευσε τον κόσμο της που βρέθηκε στο γήπεδο και έχασε 2-1 από το Ισραήλ, «διαγράφοντας» με αυτό το αποτέλεσμα τη μεγάλη νίκη μέσα στη Βοσνία. «Περίπατος» για το Βέλγιο, «σούπα» στο Κάρντιφ

Στη Λευκωσία, η Κύπρος υποδέχτηκε μπροστά στο κοινό της το Ισραήλ αλλά ήταν κατώτερη των περιστάσεων.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι Ισραηλινοί είχαν τον έλεγχο και άνοιξαν το σκορ με τον Νταμάρι στο 38'. Και σαν να μην έφτανε αυτό πήραν και προβάδισμα δύο τερμάτων πριν κλείσει το ημίχρονο με υπέροχη προσπάθεια και πλασέ του Μπεν Χαΐμ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του Πάμπου Χριστοδούλου βοήθησαν την Κύπρο να βγει μπροστά, αλλά δεν κατάφερε να σώσει τον βαθμό, καθώς αρκέστηκε στη μείωση του σκορ με αριστερό πλασέ του Μακρίδη στο 67'.

Κύπρος: Γιωργαλλίδης, Ντόσα Τζούνιορ, Μέρκης, Αντωνιάδης, Στυλιανού (46’ Κυριάκου), Χαραλαμπίδης (46’ Σωτηρίου), Μακρίδης, Λάμπαν, Χριστοφή, Μακρής, Νικολάου

Ισραήλ: Μαρσιάνο, Μεσουμάρ, Μπεν Χαϊμ, Μπεν Χαρούς, Τιμπί, Νάτχο, Ζάχαβι, Γεΐνι, Βερμούτ  (82' Μπάιτον), Μπεν Χαΐμ (73' Ραφαέλο), Νταμαρί (70' Σεχτέρ)

Σε καμία κριτική δεν αντέχει το παιχνίδι του Βελγίου με την Ανδόρα. Το συγκρότημα του Μαρκ Βίλμοτς έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο και το 6-0 κρίνεται κομψό για την Ανδόρα. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν για μισή ώρα. Στο 31' ο Κέβιν Ντε Μπρούιν άνοιξε το σκορ και μέχρι το 37' ο δείκτης είχε ανέβει στο 3-0 με τον μέσος της Βόλφσμπουργκ να σκοράρει για το 2-0 και τον Τσαντλί να γράφει το 3-0. Το 4-0 έγινε από τον Ντίβοκ Οριζί στο 59', ενώ ο Ντρις Μάρτινς με δύο τέρματα στο 65' και στο 68' έκλεισε τον χορό των τερμάτων.

Βέλγιο: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Λόμπαερτς, Κομπανί (56' Ποκογκόλι), Φερτόνγκεν, Ναϊνγκόλαν, Ντε Μπρούιν, Μέρτενς, Ντεφούρ, Τσαντλί (61' Φελαινί), Οριζί (66' Λουκάκου)

Ανδόρα: Πολ, Γκαρσία, Λίμα, Σαν Νίκολας, Μανέιρο, Ρούμπιο (61' Λορέντζο), Βάλες, Βιέιρα, Ριέρα (72' Γκαρσία), Αγιάλα, Μαρτίνεθ (78' Μορένο)

Κακό παιχνίδι στο Κάρντιφ, με τους Βόσνιους να έχουν τον έλεγχο, αλλά να μην μπορούν να παραβιάσουν την εστία του Χένεσι και να μένουν στο 0-0. Αυτή ήταν η δεύτερη γκέλα των Βόσνιων σε ισάριθμα παιχνίδια, μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας των προκριματικών κόντρα στους Κύπριους.

Ουαλία: Χένεσι, Γκάντερ, Τέιλορ, Τσέστερ, Ντέιβις, Γουίλιαμς (83' Γουίλιαμς), Κινγκ, Μπέιλ, Λέντλι, Γουίλιαμς Τζ., Τσερτς (65' Κανού)

Βοσνία: Μπέγκοβιτς, Σούντζιτς, Λούλιτς, Μπέσιτς, Μεντούγιανιν, Πιάνιτς, Μούντζα, Σούσιτς, Χάτζιτς, Ιμπίσεβιτς (83' Χαίροβιτς), Τζέκο



Προφυλακίστηκε ο 31χρονος συλληφθέντας οπαδός για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Προφυλακίστηκε ο 31χρονος συλληφθέντας οπαδός για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Παναθηναϊκός AKTOR: Θλάση Σλούκας και Χουάντσο
Παναθηναϊκός AKTOR: Θλάση Σλούκας και Χουάντσο
Βόλεϊ: Ανακοίνωσε Γκαρντίνι ο Ολυμπιακός
Βόλεϊ: Ανακοίνωσε Γκαρντίνι ο Ολυμπιακός
Επιστρέφει στη Φλουμινένσε ο Τιάγκο Σίλβα
Επιστρέφει στη Φλουμινένσε ο Τιάγκο Σίλβα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved