«Άστραψε» ο Μπόλονι για Μούτου!

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, εξαπέλυσε… τα πυρά του κατά του Γκάμπριελ Τάμας και του Άντριαν Μούτου, οι οποίοι αποκλείστηκαν από την Εθνική ομάδα της Ρουμανίας.

«Άστραψε» ο Μπόλονι για Μούτου!

Αιτία στάθηκε το γεγονός πως οι δυο άσοι πιάστηκαν να ξενυχτούν, και ο Μπόλονι, ο οποίος είχε διατελέσει ομοσπονδιακός προπονητής την περίοδο 2000-2001, κατέκρινε τους… άτακτους ποδοσφαιριστές.

«Δεν μου έκανε. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά. Αυτό που σου μένει είναι μία πικρή γεύση, γιατί έχεις απαιτήσεις από τέτοιους ποδοσφαιριστές», δήλωσε στον ρουμάνικο Τύπο ο τεχνικός του «Δικεφάλου».

Στην συνέχεια ο Μπόλονι «έριξε τα πυρά»: «Ποιος είναι ο Τάμας; Και ποιος Μούτου; Ααα... Θεωρούνται μεγάλοι παίκτες αυτοί; Με συγχωρείτε αλλά οι μεγάλοι παίκτες παίρνουν πάνω τους και μεγάλες ευθύνες. Δυστυχώς ο Μούτου και ο Τάμας δεν μπορούν καταλαβαίνουν τίποτα. Σύμφωνα με την ηθική του αθλητισμού, αυτοί οι δυο είναι λάθος».

COMMENTS