Conference League: «Περίπατο» η Φιορεντίνα, πρώτο βήμα για Τραμπζονσπόρ (Videos)
https://twitter.com/Trabzonspor_EN_

Conference League: «Περίπατο» η Φιορεντίνα, πρώτο βήμα για Τραμπζονσπόρ (Videos)

Conference League: Τεσσάρα στην έδρα της Μπράγκα έβαλε η Φιορεντίνα και ουσιαστικά προκρίθηκε στην επόμενη φάση – Συγκινησιακά φορτισμένο ματς στην Τραπεζούντα, 1-0 η Τραμπζόν την Βασιλεία.

Πρώτοι αγώνες για τα Play Offs του Conference League και η Τραμπζονσπόρ υποδέχτηκε τη Βασιλεία. Η ομάδα των Μπακασέτα και Σιώπη που ήταν στην ενδεκάδα, είχε ακόμη τα «σημάδια» του καταστροφικού σεισμού που «χτύπησε» την Τουρκία. Τα πάντα περιστρέφονταν γύρω απ’ τις δεκάδες χιλιάδες των θυμάτων και φυσικά την απόλυτη καταστροφή στα νότια της Τουρκίας.

Στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι ήταν επιθετικοί απέναντι στους Ελβετούς κι επικράτησαν 1-0, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες. Ο Στρίγκερ Λάρσεν στο 65’ πέτυχε το μοναδικό τέρμα, σε μία φάση που ξεκίνησε απ' τα πόδια του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας.

 

Στην Πορτογαλία η Μπράγκα τα πηγαίνει εξαιρετικά φέτος, όμως τούτη τη φορά βρήκε τον... δάσκαλό της απ' την εξαιρετική Φιορεντίνα που είχε σε μεγάλη βραδιά τον Λούκα Γιόβιτς. Ο διεθνής Σέρβος φορ δεν έχει πετύχει πολλά γκολ φέτος στην Serie A, όμως στο Europa Conference League έκανε τη διαφορά για τους «βιόλα», σκοράροντας δύο φορές επί της Μπράγκα (45'+1' και 60') και φτάνοντας τα 6 γκολ στη διοργάνωση. Τα γκολ του Καμπράλ στο 79' και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων «σφράγισαν» την κυριαρχία της Φιορεντίνα και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο «Artemio Franchi».

Στο Μπακού, η Καραμπάγκ έχασε πέναλτι με τον Σεϊντάγιεφ στο 52' (μπλόκαρε ο Ροέφ), όμως βρήκε το γκολ που έψαχνε απέναντι στη Γάνδη με τον Λεάντρο Αντράντε στο 78' κι επικράτησε με 1-0.

 

Τέλος, στο Μπόντο της Νορβηγίας, η τοπική ομάδα έμεινε στο 0-0 με την Λεχ Πόζναν σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί εύκολα.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων στη φάση των νοκ-άουτ play-off του Europa Conference League:

Α' Αγ. Β' Αγ.

Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν)-Γάνδη (Βέλγιο) 1-0 23/2 (22:00)
(78΄ Λεάντρο Αντράντε)

Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία)-Λεχ Πόζναν (Πολωνία) 0-0 23/2 (22:00)

Τραμπζονσπόρ (Τουρκία)-Βασιλεία (Ελβετία) 1-0 23/2 (22:00)
(65΄ Λάρσεν)

Μπράγκα (Πορτογαλία)-Φιορεντίνα (Ιταλία) 0-4 23/2 (22:00)
(45΄+1΄, 60΄ Γιόβιτς, 79΄, 90΄+1΄ Καμπράλ)

*Οι νικητές των νοκ-άουτ play-off παίρνουν το «εισιτήριο» για τη φάση των «16» του Europa Conference League (9 και 16/3), η κλήρωση της οποίας θα πραγματοποιηθεί στις 24/2.

** Στη φάση των «16» του Europa Conference League έχουν εξασφαλίσει θέση, ως πρώτες των ομίλων τους, οι Άλκμααρ, Τζουργκάρντεν, Μπασακσεχίρ, Νις, Σίβασπορ, Σλόβαν Μπρατισλάβα, Βιγιαρεάλ και Γουέστ Χαμ.

 

 



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved