Live Streaming η κλήρωση των νοκ άουτ του Conference League (video)

Live Streaming η κλήρωση των νοκ άουτ του Conference League (video)

Conference League: Παρακολουθήστε σε Live Streaming την κλήρωση των play offs των νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Χωρίς την παρουσία κάποιας ελληνικής ομάδας, μετά τον αποκλεισμό και του Ολυμπιακού από τους ομίλους του Europa League θα λάβει χώρα στα κεντρικά της UEFA η κλήρωση της φάσης των play offs των νοκ άουτ του Conference League.

Όπως είθισται, οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα έχουν χωριστεί σε δύο κατηγορίες, τις ομάδες που πήραν την πρόκριση ως δεύτερες των οκτώ ομίλων της διοργάνωσης και αυτές που «υποβιβάστηκαν» από το Europa League. Όπως είναι γνωστό, ούτε σ’ αυτήν τη φάση μπορούν να κληρωθούν ομάδες από την ίδια χώρα.

Δεύτερες ομίλων Europa Conference League: Φιορεντίνα (Ιταλία, 1ος όμιλος), Άντερλεχτ (Βέλγιο, 2ος όμιλος), Λεχ Πόζναν (Πολωνία, 3ος όμιλος), Παρτίζαν (Σερβία, 4ος όμιλος), Ντνίπρο (Ουκρανία, 5ος όμιλος), Γάνδη (Βέλγιο, 6ος όμιλος), Κλουζ (Ρουμανία, 7ος όμιλος), Βασιλεία (Ελβετία, 8ος όμιλος).

Τρίτες των ομίλων του Europa League: Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία, 1ος όμιλος), ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος, 2ος όμιλος), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία, 3ος όμιλος), Μπράγκα (Πορτογαλία, 4ος όμιλος), Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία, 5ος όμιλος), Λάτσιο (Ιταλία, 6ος όμιλος), Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν, 7ος όμιλος), Τραμπζονσπόρ (Τουρκία, 8ος όμιλος).

Οι ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση από τη συγκεκριμένη φάση θα αντιμετωπίσουν τους συλλόγους που κατέκτησαν την πρώτη θέση στη φάση των ομίλων του Europa League. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις Μπασακσεχίρ (Τουρκία, 1ος όμιλος), Γουέστ Χαμ (Αγγλία, 2ος όμιλος), Βιγιαρεάλ (Ισπανία, 3ος όμιλος), Νις (Γαλλία, 4ος όμιλος), Αλκμάαρ (Ολλανδία, 5ος όμιλος), Τζουργκάρντεν (Σουηδια, 6ος όμιλος), Σίβασπορ (Τουρκία, 7ος όμιλος), Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία, 8ος όμιλος).

Παράλληλα, ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ έχει καταργηθεί, επομένως εάν δεν υπάρχει νικητής μετά από 180 λεπτά, τα «ζευγάρια» θα πηγαίνουν στην παράταση ανεξάρτητα από τον αριθμό των γκολ που έχει σημειώσει κάθε ομάδα εντός και εκτός έδρας. Εάν ούτε μετά τα επιπλέον 30 λεπτά δεν υπάρξει νικήτρια ομάδα, τότε ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι.

Οι αγώνες των play offs των πρώτων νοκ άουτ θα γίνουν 16 και 23 Φεβρουαρίου 2023. Η φάση των «16» θα πραγματοποιηθούν στις 9 και 16 Μαρτίου, η προημιτελική φάση θα διεξαχθεί στις 13 και 20 Απριλίου 2023, η ημιτελική στις 11 και 18 Μαΐου, ενώ ο τελικός θα φιλοξενηθεί στην «Eden Arena» της Πράγας, στις 7 Ιουνίου 2023.

Οι επόμενες κληρώσεις

Στις 24 Φεβρουαρίου θα γίνει για τη φάση των «16», ενώ για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά στις 17 Μαρτίου.

Παρακολουθήστε την κλήρωση του Conference League σε Live Streaming:



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved