Γκόμελ: «Μειονέκτημα η έδρα, καλή ομάδα ο Άρης»
intime.gr

Γκόμελ: «Μειονέκτημα η έδρα, καλή ομάδα ο Άρης»

Άρης: Όλα όσα είπε ο τεχνικός της Γκόμελ Βλάντιμιρ Νεβίνσκι.

Ο τεχνικός της Γκόμελ Βλάντιμιρ Νεβίνσκι έδειξε πίστη για πρόκριση της ομάδας του κόντρα στον Άρη.

Τόνισε ότι αποτελεί μειονέκτημα το γεγονός ότι δεν θα παίξει στην έδρα της η ομάδα της Λευκορωσίας κι αναφέρθηκε και στους ποδοσφαιριστές του Άρη που έχει ξεχωρίσει:

«Είμαστε στα μέσα του πρωταθλήματος, είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο και πιστεύουμε να προχωρήσουμε».

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι: «Τα πιο απλά πράγματα θα καθορίσουν το παιχνίδι, όπως το να κρατήσουμε το μηδέν πίσω και αν μπορέσουμε να είμαστε καλοί επιθετικά θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα’.

Για τους ποιους παίκτες ξεχωρίζει: «Αρκετοί από την προηγούμενη σεζόν έχουν φύγει, όπως ο Καμαρά που πήγε στον Ολυμπιακό, αλλά έχουν έρθει αρκετές παίκτες που ξεχωρίζουν. Μπράμπετς, Κουέστα, Φαμπιάνο, αλλά και ο Γκρέι ξεχωρίζουν. Γενικά είναι μια καλή ομάδα, αν και δεν ξεκίνησε το ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τα χαρακτηριστικά της Γκόμελ είπε: «Η ομάδα μας έχει πολύ ισχυρό χαρακτήρα, γιατί φέτος έχουμε κερδίσει το κύπελλο, παρόλο που κανείς μας πίστευε και αποδείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα. Έχουμε αρκετούς παίκτες που είναι διεθνείς με την Λευκορωσία και έχουν εμπειρία, παίζοντας σε ξένα πρωταθλήματα. Τα αδύναμα σημεία μας, ελπίζω να μην τα δείξουμε αύριο».

Για τους δυο αγώνες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τον κόσμο του Άρη: «Είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα, το ότι το ένα από τα δυο ματς δεν θα έχει φιλάθλους. Το δεύτερο μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι δεν παίζουμε στην έδρα μας, μια και είμαστε πολύ δημοφιλείς στη χώρα μας, με πολλούς φιλάθλους. Ο Άρης έχει αβαντάζ με τον κόσμο που θα γεμίσει το γήπεδο με τους οπαδούς του. Ο αρχηγός μας ρωτήθηκε σχετικά, αλλά είπε ότι δεν το θεωρεί μειονέκτημα, αυτή είναι η γνώμη της ομάδας».

Για τον Μπούργος: «Οι διεθνείς αγώνες πολύ σημαντικοί για όλους μας, θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι ως πρώτος προπονητής στην Ευρώπη με την Γκόμελ κι εύχομαι η σειρά των δυο αγώνων να είναι πολύ ενδιαφέρουσα».

Για τις υψηλές θερμοκρασίες: «Μερικές φορές έχουμε κι εμείς τέτοιες θερμοκρασίες, οι παίκτες είναι ήδη συνηθισμένοι. Η θερμοκρασία θα είναι η ίδια και για τις δυο ομάδες».

Ο Ντμίτρι Μπάχα εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Γκόμελ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου και σχολίασε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο, μια και ο Άρης πολύ ισχυρή ομάδα, ενώ οι οπαδοί του είναι ιδιαίτερα ένθερμοι. Δεν με ανησυχεί κάτι το ιδιαίτερο, από τη στιγμή που από μόνο του ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι, είναι μια ευχάριστη περίσταση. Κάτι σαν διακοπές για μένα και για τους συμπαίκτες μου. Ο Άρης είναι πολύ ισορροπημένη ομάδα, ξεχωρίζω βέβαια τον Ιτούρμπε, αλλά έχει καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις και η κατάκτηση της 3ης θέσης δείχνει ότι έχει ποιότητα συνολικά».



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
Πανό των οπαδών της Ντόρτμουντ για τον ελληνικό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
Πανό των οπαδών της Ντόρτμουντ για τον ελληνικό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved