Conference League: Ματσάρα στο Αϊντχόφεν, προβάδισμα για Λέστερ, Μαρσέιγ, Μπόντο/Γκλιμτ (Videos)

Conference League: Ματσάρα στο Αϊντχόφεν, προβάδισμα για Λέστερ, Μαρσέιγ, Μπόντο/Γκλιμτ (Videos)

Conference League: Απίστευτο ματς στην Ολλανδία με την PSV και την Κοπεγχάγη έρχονται ισόπαλες 4-4 – Νίκες στο γκολ για Μαρσέιγ, Μπόντο/Γκλιμτ επί Βασιλείας και ΑΖ αντίστοιχα – «Καθαρό» 2-0 για τη Λέστερ κόντρα στη Ρεν.

«Βροχή» τα γκολ και ματσάρες στα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» του Conference League. Ειδικά στην Ολλανδία, PSV και Κοπεγχάγη με το 4-4 «χόρτασαν» τους ποδοσφαιρόφιλους. «Καθαρή» νίκη πήρε η Λέστερ επί της Ρεν, ενώ προβάδισμα πρόκρισης απέκτησαν Μπόντο/Γκλιμτ και Μαρσέιγ.

Εκπληκτικό παιχνίδι στο «Φίλιπς» ανάμεσα στην PSV και την Κοπεγχάγη. Ο Γιοχάνεσον στο 6’ έκανε το 0-1, για να ισοφαρίσει ο Γκάκπο στο 21’. Μπιέλ (23’) και Λεράνγκερ (43’) διαμόρφωσαν το 1-3, για να μειώσει ο Ντόαν στο 50’ σε 2-3. Ο Γκάκπο στο 63’ έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει, αστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισε η Αϊντχόφεν. Ο ίδιος παίκτης, όμως, έφερε τελικά το ματς στα ίσα στο 70’! Αλλά η Κοπεγχάγη «απάντησε» με τον Μπιέλ στο 78’ για το 3-4. Το τελικό 4-4 ήρθε απ’ τον Ζάχαβι στο 85’, με τη ρεβάνς να αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Η μεγάλη έκπληξη που ακούει στο όνομα Μπόντο/Γκλιμτ, φιλοξένησε την Αλκμάαρ. Η ΑΖ είχε στην ενδεκάδα της τους Χατζηδιάκο και Παυλίδη. Οι Νορβηγοί έκαναν το 1-0 με γκολ του Πελεγκρίνο στο 39’. Στο 73’ οι Ολλανδοί ισοφάρισαν με τον Αμπουκχλάλ που είχε πάρει τη θέση του Παυλίδη στη μία ώρα αγώνα. Όμως στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, με πέναλτι του Σολμπάκεν οι Σκανδιναβοί πήραν τη νίκη με 2-1 και πάνε πλέον με προβάδισμα στο Αλκμάαρ.

 

Η Λέστερ φιλοξένησε την Ρεν στο «Κινγκ Πάουερ», με τον Άλμπρινγκτον στο 30’ να ανοίγει το σκορ για τις «αλέπούδες». Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι τις καθυστερήσεις. Τότε (90+3’) ο Ιχεανάτσο έκανε το 2-0 και δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στους Άγγλους.

 

Στη Μασσαλία η Μαρσέιγ υποδέχτηκε την Βασιλεία κι ο Μίλικ με πέναλτι στο 19’ έκανε το 1-0. Ο Πολωνός στράικερ «χτύπησε» και δεύτερη φορά στο 68ο λεπτό αυτή τη φορά, για το 2-0. Οι Ελβετοί μείωσαν με τον Εσπόζιτο στο 71’ σε 2-1.

 

Στα απογευματινά παιχνίδια, ο Μπίρμπας Νάτχο έδωσε προβάδισμα στην Παρτιζάν στο ματς με τη Φέγενορντ. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, έκανε το 1-0 στο 13’. Οι Ολλανδοί «απάντησαν» με τον Τόρνστρα στο 20’ ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο Γιόβιτς στο 46’ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του Βελιγραδίου, αλλά η Φέγενορντ επανήλθε εντυπωσιακά. Ντέζερς (52’), Γκερτρούιντα (64’), Σινιστέρα (71’) και Τόρνστα διαμόρφωσαν το εντυπωσιακό 2-5!


Στο «Γέλρεντομ» η Φίτεσε φιλοξένησε την Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» του Ζοζέ Μουρίνιο προηγήθηκαν στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Ο Ολιβέιρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Ο σκόρερ των Ρωμαίων αποβλήθηκε στο 79' με δεύτερη κίτρινη, αλλά μέχρι τέλους δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα του Μουρίνιο έχει ξεκάθαρα την κατάσταση στα χέρια της.

 

Εξαιρετικό ξεκίνημα στο ματς της Πράγας έκανε η Σλάβια που υποδέχτηκε τη ΛΑΣΚ. Οι Τσέχοι με τον εξαιρετικό Σορ πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο φορμαρισμένος παίκτης τους άνοιξε το σκορ στο 3’ για να κάνει το 2-0 στο 29’. Οι Αυστριακοί μείωσαν με τον Μπάλιτς στο 67’ σε 2-1, για να έρθει ο Ολαγίνκα να διαμορφώσει το 3-1 στο 83’, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στη Σλάβια. Το οποίο διεύρυνε δύο λεπτά μετά ο Τραορέ για το τελικό 4-1!



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved