Conference League: Εκπληκτική Μπόντο/Γκλιμτ τριάρα στη Σκωτία – Σπουδαία νίκη η Παρτιζάν!

Conference League: Εκπληκτική Μπόντο/Γκλιμτ τριάρα στη Σκωτία – Σπουδαία νίκη η Παρτιζάν!

Conference League: Το «παραμύθι» της Μπόντο/Γκλιμτ συνεχίζεται μετά το 3-1 μέσα στην έδρα της Σέλτικ – Επιβλητική Λέστερ 4-1 την Ράντερς, η Μαρσέιγ 3-1 την Καραμπάγκ – Νίκη 1-0 της Παρτιζάν στην Πράγα επί της Σπάρτα!

Το αποτέλεσμα της βραδιάς για τα Play Offs της νοκ-άουτ φάσης του Conference League, ανήκει δίχως άλλο στην Μπόντο/Γκλιμτ, η οποία επικράτησε 3-1 μέσα στην έδρα της Σέλτικ. Η Λέστερ επιβλήθηκε 4-1 της Ράντερς και ουσιαστικά έχει ήδη περάσει, ενώ ο Παγέ γλιτώνει από μπελάδες την Μαρσέιγ η οποία επικράτησε 3-1 της Καραμπάγκ. Σημαντικό αποτέλεσμα πήρε η Παρτιζάν επικρατώντας 1-0 στην Πράγα επί της Σπάρτα.

Η εξαιρετική Μπόντο/Γκλιμτ έδειξε τα «δόντια» της και στο Σέλτικ Παρκ! Εκεί όπου οι Σκωτσέζοι με τον Γιώργο Γιακουμάκη στον πάγκο, είδαν τον Έσπεγιορντ να ανοίγει το σκορ για τους Νορβηγούς μόλις στο 7ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν εξαιρετικά και το δεύτερο μέρος. Ο Πελεγκρίνι στο 55’ έκανε το 2-0 για την Μπόντο/Γκλιμτ. Κάπου εκεί ήρθε η ώρα του Γιώργου Γιακουμάκη να περάσει στο ματς (59’).

Η Σέλτικ κατάφερε να μειώσει στο 79ο λεπτό με τον Μαέντα, αλλά η χαρά της και ο ενθουσιασμός της κράτησε μόλις ένα τρίλεπτο. Ο Βέτλεσεν ανέβασε τη διαφορά ξανά στα δύο τέρματα, σκοράροντας για το 1-3 στο 82’!

 

Στην Αγγλία, η Λέστερ πήρε προβάδισμα απέναντι στην Ράντερς στο 23ο λεπτό με τον Εντιντί να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 45’ με τον Χάμερσχοϊ-Μιστράτι να κάνει το 1-1.

Στο 49’ ο Μπάρνς ήταν αυτός που έδωσε εκ νέου προβάδισμα στις «αλεπούδες» για το 2-1. Ο Ντάκα στο 55’ ανέβασε τη διαφορά στα δύο γκολ πετυχαίνοντας το 3-1. Οι γηπεδούχοι με τον Ντιούσμπερι-Χαλ στο 74’ έφτασαν στο 4-1.

Ο Μίλικ «μίλησε» για ακόμη μια φορά, δίνοντας προβάδισμα πρόκρισης στη Μαρσέιγ. Στο 41ο λεπτό του αγώνα με την Καραμπάγκ ο Πολωνός άνοιξε το σκορ και τρία λεπτά μετά έκανε το 2-0 για τους Μασσαλούς.

Εκεί που φαινόταν πως οι Γάλλοι «καθάρισαν», ο Μαλινόφσκι στο 85’ μείωσε σε 2-1. Η Μαρσέιγ αμέσως βγήκε στην επίθεση και τελικά ο Παγέ στο 90+2’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στην Ολιμπίκ.

 

Η Σπάρτα Πράγας πίεζε, αλλά η Παρτιζάν ήταν εξαιρετικά στημένη στο ματς της Τσεχίας. Οι Σέρβοι μάλιστα βρήκαν γκολ στο 74’ με τον Κουίνσι Μένινγκ να κάνει το 0-1. Παίρνοντας σπουδαία νίκη που τους δίνει προβάδισμα πρόκρισης. 

 

Στα απογευματινά παιχνίδια, η Φενερμπαχτσέ με τον Πέλκα στην ενδεκάδα της, έδειξε πως είναι σε κακή κατάσταση. Οι Τσέχοι προηγήθηκαν με τον Τραορέ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους (45’).

Οι Τούρκοι ισοφάρισαν στο 58’ με ωραίο πλασέ του Δημήτρη Πέλκα, που έμοιαζε με όαση για την ομάδα του.

Αλλά η απάντηση της Σλάβια ήταν άμεση, καθώς με τέρματα των Ντόρλεϊ και Λινγκρ στο 62’ και στο 64’ πήρε προβάδισμα με 1-3. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 με τον Καντίογλου στο 83’ και διατήρησαν ελπίδες για τη ρεβάνς.

 

Στην Ολλανδία η Αϊντχόφεν υποδέχτηκε την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η PSV προηγήθηκε νωρίς στην αναμέτρηση, με το γκολ του Γκάκπο στο 11ο λεπτό. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα κι έτσι οι Ολλανδοί έχουν προβάδισμα μεν, αλλά τίποτα δεν τελείωσε ακόμη.

 

Εντυπωσιακό ξεκίνημα έκανε η Ραπίντ Βιέννης στο παιχνίδι με τη Φίτεσε. Οι Αυστριακοί πέτυχαν το πρώτο γκολ της φάσης των νοκ-άουτ play offs, ανοίγοντας το σκορ με τον Ντρούιφ μόλις στο 1ο λεπτό! Ο Γκρούελ στο 16’ διπλασίασε τα τέρματα της Ραπίντ.

Ο Στόικοβιτς στο 65’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κι έτσι το ματς πήρε άλλη τροπή. Η Φίτεσε μείωσε στο 74’ με τον Οπέντα, διατηρώντας ζωντανές ελπίδες για τη ρεβάνς.

 



Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved