Conference League: Τίμησε την ιστορία της η Κοπεγχάγη – Όλα τα αποτελέσματα

Conference League: Τίμησε την ιστορία της η Κοπεγχάγη – Όλα τα αποτελέσματα

Conference League: Αν και με νεανικό σύνολο η Κοπεγχάγη επικράτησε 2-0 της Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον όμιλο του ΠΑΟΚ – Οι ομάδες που προκρίθηκαν, αποτελέσματα και τελικές βαθμολογίες.

Ακόμη κι αν αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές, η Κοπεγχάγη στάθηκε στο ύψος της. Οι Δανοί δε… χαρίστηκαν στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και έπαιξαν για την ιστορία τους. Επικρατώντας 2-0 για το 6ο γκρουπ όπου βρέθηκε κι ο ΠΑΟΚ. Έτσι ο «δικέφαλος» προκρίθηκε κι αυτός, κάτι που θα γινόταν ακόμη και με ισοπαλία του!

Βιντ στο 30’ και Χόελουντ στο 53’ ήταν οι σκόρερ για τους Σκανδιναβούς. Οι οποίοι έπαιξαν με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους, αλλά έδειξαν την ανωτερότητά τους. Η Κοπεγχάγη προκρίθηκε ως πρώτη στον όμιλο, με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στα play off.

Στο 5ο γκρουπ, η Φέγενορντ τερμάτισε πρώτη επικρατώντας 2-1 της ουραγού Μακάμπι Χάιφα. Οι Ολλανδοί με γκολ των Ντέσερς και Νέλσον (μείωσε ο Νταβίντ) πήραν πανηγυρικά την πρώτη θέση, αφήνοντας δεύτερη τη Σλάβια Πράγας. Οι Τσέχοι πήραν ισοπαλία στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου, αποτέλεσμα που τους στέλνει στα play off. Ο Σραντζ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους για να ισοφαρίσει ο Κρούζε. Οι Γερμανοί ήθελαν μόνο νίκη για να περάσουν, αλλά η Σλάβια στάθηκε όρθια.

Για τον 7ο όμιλο, διεξήχθη μόνο ένα ματς. Κι αυτό γιατί αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού το παιχνίδι της Τότεναμ με τη Ρεν. Οι Γάλλοι που έτσι κι αλλιώς τερματίζουν πρώτοι, περιμένουν να μάθουν ποια ομάδα θα βγει δεύτερη. Η Φίτεσε επικράτησε 3-1 της Μούρα (Μπούιτινγκ, Οπέντα, Χούισμαν-Μαρόσα) και είναι στους 10 βαθμούς με +3 διαφορά τερμάτων. Η Τότεναμ λοιπόν, όταν γίνει το ματς με τη Ρεν, θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να «πιάσει» τους Ολλανδούς και να προκριθεί λόγω διαφοράς τερμάτων.

Στον 8ο όμιλο, το μόνο ερωτηματικό ήταν ποιος θα προκριθεί ως πρώτος. Η Βασιλεία με τη νίκη της 3-0 επί της Καραμπάχ, κατέκτησε την κορυφή με τους Αζέρους να μένουν δεύτεροι. Δύο γκολ ο Καμπράλ κι ένα ο Παϊτίμ Κασάμι για τους Ελβετούς. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ομόνοια έμεινε στο 0-0 με την Καϊράτ Αλμάτι.

Νωρίτερα είχαν διεξαχθεί οι τέσσερις πρώτοι όμιλοι. Στο πρώτο γκρουπ ουσιαστικά δεν υπήρχε κανένα άγχος για την πρόκριση. Η ΛΑΣΚ Λίντσερ και η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχαν εξασφαλίσει τα δύο εισιτήρια και απλά κρίθηκε η πρωτιά, με τους Αυστριακούς να κατακτούν την κορυφή του γκρουπ επικρατώντας 3-0 της Ελσίνκι με γκολ των Μπάλιτς, Νακαμούρα και Γκρούμπαρ. Η Αλασκέρτ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο άλλο ματς, έμειναν στο 1-1 (Μπολιέβιτς-Αλμόνγκ).

Για το 2ο γκρουπ, η Ανόρθωση παραλίγο να κάνει το come back της δεκαετίας στον όμιλο! Δεν τα κατάφερε όμως, καθώς της έλειψε το ένα γκολ που θα της χάριζε τη νίκη επί της Παρτιζάν. Οι Σέρβοι προηγήθηκαν με τον Μιλοβάνοβιτς, για να ισοφαρίσει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με πέναλτι στο 33’. Το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους όμως κι έτσι η ομάδα του Βελιγραδίου προκρίθηκε ως δεύτερη με τους Κύπριους να τερματίζουν τρίτοι. Στο άλλο ματς του γκρουπ, η πρωτοπόρος Γάνδη επικράτησε 1-0 της Φλόρα Ταλίν με γκολ του Μπρούνο.

Στο 3ο γκρουπ παιζόταν μόνο η πρωτιά, με τη Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο να την κατακτά τελικά. Οι Ιταλοί επικράτησαν 3-2 στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με δύο γκολ του Έιμπραχαμ κι ένα του Μαγιοράλ. Ο Τσατάκοβιτς και ο Βίλτσχουτ μείωσαν για τους Βούλγαρους. Δεύτερη έμεινε η Μπόντο/Γκλιμτ, λόγω της ισοπαλίας στην έδρα της Ζόργια με 1-1 (Ναζαρίνα-Βερνίνταμπ αυτογκολ).

Τέλος, στο 4ο γκρουπ οι αδιάφορες ομάδες νίκησαν αυτές που κυνηγούσαν αποτελέσματα, με τη Ράντερς να προκρίνεται. Οι Δανοί φιλοξενήθηκαν απ’ την πρωτοπόρο Αλκμάαρ και έχασαν 1-0 με γκολ του Όστινγκ. Την ίδια ώρα όμως, η Γιάμπλονετς που με δική της επικράτηση θα προκρινόταν, ηττήθηκε 2-0 στη Ρουμανία απ’ την Κλουζ με δύο γκολ του Ντέμπελιου κι έτσι έμεινε 3η.

Τα αποτελέσματα της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής και οι βαθμολογίες των ομίλων του Europa Conference League έχουν ως εξής:

 

1oς ΟΜΙΛΟΣ

ΛΑΣΚ Λίντσερ (Αυστρία) – Ελσίνκι (Φινλανδία) 3-0

Αλασκέρτ (Αρμενία) - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 1-1

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 6 αγώνες)

Λίντσερ 16

Μακάμπι Τελ Αβίβ 11

Ελσίνκι 6

Αλασκέρτ 1

  

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Γάνδη (Βέλγιο) - Φλόρα Ταλίν (Εσθονία) 1-0

Παρτιζάν (Σερβία) – Ανόρθωση (Κύπρος) 1-1

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 6 αγώνες)

Γάνδη 13

Παρτιζάν 8

Ανόρθωση 6

Φλόρα Ταλίν 5

  

3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία) – Ρόμα (Ιταλία) 2-3

 

Ζόρια Λουχάνσκ (Ουκρανία) – Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία) 1-1

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 6 αγώνες)

Ρόμα 13

Μπόντο Γκλιμτ 12

Ζόρια Λουχάνσκ 7

ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1

 

 4ος ΟΜΙΛΟΣ

Κλουζ (Ρουμανία) – Γιάμπλονετς (Τσεχία) 2-0

Άλκμααρ (Ολλανδία) – Ράντερς (Δανία) 1-0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 6 αγώνες)

Αλκμάαρ 14

Ράντερς 7

Γιάμπλονετς 6

Κλουζ 4

  

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Ουνιόν Βερολίνου (Γερμανία) – Σλάβια Πράγας (Τσεχία) 1-1

 

Φέγενορντ (Ολλανδία) - Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ) 2-1

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 6 αγώνες)

Φέγενορντ 14

Σλάβια Πράγας 8

Ουνιόν Βερολίνου 7

Μακάμπι Χάιφα 4

  

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Κοπεγχάγη (Δανία) – Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία) 2-0

ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ) - Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (Γιβραλτάρ) 2-0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 6 αγώνες)

Κοπεγχάγη 15

ΠΑΟΚ 11

Σλόβαν Μπρατ. 8

Λίνκολν Ρεντ Ιμπς 0

  

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Φίτεσε (Ολλανδία) – Μούρα (Σλοβενία) 3-1

Τότεναμ (Αγγλία) – Ρεν (Γαλλία) Αναβλήθηκε

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 6 αγώνες)

Ρεν 11 -5αγ.

Φίτεσε 10

Τότεναμ 7 -5αγ.

Μούρα 3

 

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Ομόνοια (Κύπρος) – Καϊράτ (Καζακστάν) 0-0

Βασιλεία (Ελβετία) - Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) 3-0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 6 αγώνες)

Βασιλεία 14

Καραμπάχ 11

Ομόνοια 4

Καϊράτ 2



Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved