ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Θυελλώδης η ατμόσφαιρα στην Τούμπα»

ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Θυελλώδης η ατμόσφαιρα στην Τούμπα»

ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας: Ο Γιούρι Μεντβέντεφ μίλησε για την αυριανή μάχη στην Τούμπα.

Ο Γιούρι Μεντβέντεφ είναι ένας από τους παίκτες που αγωνίστηκαν με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας κόντρα στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2019, στα πλέι οφ του Europa League.

Κι όχι μόνο έπαιξε, αλλά ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στη ρεβάνς της Τούμπας. Ο έμπειρος παίκτης της Σλόβαν Μπρατισλάβας μίλησε για τη νέα σύγκρουση με τον ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Αναλυτικά η αναφορά στο σάιτ των Σλοβάκων και οι δηλώσεις του Μεντβέντεφ:

«Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφεις σε ένα μέρος από το οποίο έχεις θετικά συναισθήματα. Αρκετοί παίκτες προφανώς ταξίδεψαν με αυτό το συναίσθημα το πρωί της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, όπου αποκλείσαμε τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Europa League πριν από δύο χρόνια. Ωστόσο, ο Γιούρι Μεντβέντεφ γνωρίζει καλά ότι είναι αδύνατο να ζήσει κανείς από αναμνήσεις.

Την Τρίτη, οι παίκτες προπονήθηκαν και την Τετάρτη το πρωί πέταξαν για την Ελλάδα. «Η μονομαχία στη Σένικα ήταν σημαντική για εμάς, όπου έπρεπε να νικήσουμε. Μετά απ’ αυτό το ματς αρχίσαμε να σκεφτόμαστε τον ΠΑΟΚ. Είμαστε συγκεντρωμένοι, αλλά ταυτόχρονα το περιμένουμε με ανυπομονησία. Οι περισσότεροι παίξαμε στη Θεσσαλονίκη πριν από δύο χρόνια. Ξέρουμε τι μας περιμένει εκεί, γνωρίζουμε το γήπεδο, το περιβάλλον», δήλωσε ο Γιούρι Μεντβέντεφ.

Το γήπεδο του ΠΑΟΚ ονομάζεται Τούμπα, που σημαίνει Τάφος. Οι φιλοξενούμενες ομάδες εκεί το βρίσκουν πολύ δύσκολο να παίζουν. «Ναι, η μετάφραση βασικά ταιριάζει. Πραγματικά, ήταν πολύ δύσκολα εκεί, έχουν παθιασμένους και θορυβώδεις οπαδούς. Βιώσαμε μια θυελλώδη ατμόσφαιρα εκεί, δεν νομίζω ότι θα είναι διαφορετικά τώρα».

Πριν από δύο χρόνια, ο Γιούρι Μεντβέντεφ έζησε μία από τις πιο λαμπρές στιγμές της καριέρας του στο στάδιο της Τούμπας. Στο 38ο λεπτό του αγώνα με ένα υπέροχο σουτ φίμωσε το γήπεδο. Χάρη στο γκολ του, πήραμε το προβάδισμα 1-0, ενώ εκείνη την εποχή ίσχυε ακόμη ο κανόνας ότι το εκτός έδρας γκολ μετρούσε για δύο. Αυτή η στιγμή μας οδήγησε στην πρόκριση.

«Όταν λέμε ΠΑΟΚ, θυμάμαι τη χαρά με την ομάδα μετά το γκολ και τον τεράστιο ενθουσιασμό μετά το τελευταίο σφύριγμα. Χτύπησα τη μπάλα με το εξωτερικό και νίκησα τον τερματοφύλακα. Μπορεί να πετύχεις ένα τέτοιο γκολ μία φορά στην καριέρα σου και το εκτιμώ πολύ», είπε ο Μεντβέντεφ.

Ωστόσο, δεν θα ήταν καλό να προσκολληθούμε στις αναμνήσεις πριν από δύο χρόνια. «Το να ξέρουμε ότι τους αποκλείσαμε πριν από δύο χρόνια μπορεί να μας βοηθήσει με κάποιο τρόπο να προετοιμαστούμε για τον αγώνα. Το να περιμένουμε, όμως, ότι αυτόματα θα είναι το ίδιο τώρα θα ήταν απολύτως λάθος.

Θα είναι σίγουρα ένα εντελώς διαφορετικό ματς και δεν μπορούμε να ζήσουμε με αυτό που έγινε πριν από δύο χρόνια. Πρόσφατα παρακολούθησα τη σύνθεση του ΠΑΟΚ, κάποιοι παίκτες έμειναν, άλλοι άλλαξαν και ο προπονητής είναι διαφορετικός. Σίγουρα θα θυμούνται τι συνέβη την προηγούμενη φορά.

Πρέπει να είμαστε απόλυτα υπεύθυνοι, συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε τις οδηγίες και να τρέξουμε πολύ. Πιστεύω ότι αν εκπληρώσουμε τα καθήκοντά μας στο γήπεδο, έχουμε την ευκαιρία να σκοράρουμε», κατέληξε ο Γιούρι Μεντβέντεφ».



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved