Άκπομ: «Ήθελα να γυρίσω σπίτι, μου έλειψε ο κόσμος του ΠΑΟΚ» (video)

Άκπομ: «Ήθελα να γυρίσω σπίτι, μου έλειψε ο κόσμος του ΠΑΟΚ» (video)

ΠΑΟΚ: Η συνέντευξη του Άκπομ μετά τη μεταγραφή του.

Ο Τσούμπα Άκπομ παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στην επιστροφή του, στον Λουτσέσκου, αλλά και στο τι του έλειψε περισσότερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγλου επιθετικού:

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: «Νιώθω σαν να επέστρεψα στο σπίτι μου. Όλα τα πρόσωπα εδώ είναι οικεία. Οι παίκτες, το επιτελείο, οι φίλαθλοι, η πόλη γενικότερα. Νιώθω πως γύρισα στο σπίτι μου και είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτό».

Για το τι του έλειψε: «Μου έλειψε η ατμόσφαιρα και όλα αυτά που λάμβανα από τους φιλάθλους. Έχουν μεγάλο πάθος για την ομάδα. Νομίζω πως αυτό ήταν που μου έδωσε μεγάλη ώθηση. Την πρώτη φορά που ήρθα εδώ με καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο και καταφέραμε να γράψουμε ιστορία μαζί. Έχω σπουδαίες αναμνήσεις και ένιωσα πολύ αγαπητός εδώ. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος: ««Ήταν μια μεγάλη πρόκληση η Τσάμπιονσιπ , αλλά δυστυχώς δεν πήγε για μένα όπως το περίμενα για διάφορους λόγους. Νιώθω καλά που επέστρεψα στην οικειότητα με τους παίκτες και τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα. Νιώθω πολύ άνετα εδώ. Τώρα ήρθε η ώρα να το πάμε στο επόμενο επίπεδο».

Για το αν μίλησε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Για να είμαι ειλικρινής και εγώ ήθελα να έρθω πίσω στον ΠΑΟΚ, αλλά και ο προπονητής με ήθελε πραγματικά πολύ. Είχα πολλές προτάσεις και σίγουρα και ο ΠΑΟΚ είχε πολλές επιλογές στη λίστα του για να υπογράψει κάποιον επιθετικό. Γνωρίζαμε όμως και οι δύο πλευρές τη σύνδεση που είχαμε μεταξύ μας. Ήθελα πολύ να επιστρέψω. Νομίζω πως έχω ακόμα δουλειές να ολοκληρώσω εδώ και είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω μια νέα πρόκληση».

Για την καμπάνια Football Cares στην οποία συμμετέχει: «Για μένα αυτό είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό από το ποδόσφαιρο. Άνθρωποι αγνοούνται σε όλο τον κόσμο και είναι πολύ σημαντικό να προσπαθούμε να τους βρούμε.  Όλο αυτό δείχνει πόσο ιδιαίτερος σύλλογος είναι ο ΠΑΟΚ που συμμετέχει σε τέτοιες ενέργειες.

Δεν είναι μόνο μια ομάδα με ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ένας σύλλογος που θέλει να κάνει καλύτερο τον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ο πρώτος παίκτης που συμμετέχει σε όλο αυτό. Με γεμίζει που είμαι μέρος όλου αυτού.

 Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει πάντα σε τέτοιες δράσεις όπως πριν από δύο χρόνια με το θέμα του Black Lives Matter που πέτυχα ένα γκολ και έκανα μια κίνηση υπέρ του κινήματος. Είναι το ίδιο και τώρα. Θα κάνω ότι μπορώ με τα δικά μου μέσα για να βρεθούν αγνοούμενα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Θέλω να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε αυτόν τον σκοπό και στο μέλλον».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved