Μιλόγεβιτς: «Ξέρουμε τι πρέπει να περιμένουμε από την ΑΕΚ» (photos+video)

Μιλόγεβιτς: «Ξέρουμε τι πρέπει να περιμένουμε από την ΑΕΚ» (photos+video)

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναφέρθηκε και στην ετοιμότητα των τελευταίων αποκτημάτων.

Οι απαιτήσεις για την ΑΕΚ στο παιχνίδι με τη Βελέζ είναι γνωστές όπως τόνισε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» επισήμανε πως οι παίκτες του καλούνται να βγάλουν όσα δουλεύουν το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κατάσταση των Αραούχο, Βράνιες και Λε Ταλέκ και του αν θα αγωνιστούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιλόγεβιτς:

«Κάθε τρόπος παιχνιδιού έχει ρίσκο, αν αρχίσει το build-up από πίσω ρισκάρουμε την πίεση του αντιπάλου. Αν παίξουμε με μεγάλες μπαλιές από πίσω είναι άλλη προσέγγιση του παιχνιδιού. Εγώ θέλω τους παίκτες μου να ξέρουν όλους τους τύπους γιατί κάθε ματς είναι ξεχωριστό και γιατί και εγώ είμαι ένας προπονητής που δεν παίζω για να παίζω αλλά για να κερδίζω», είπε ο Σέρβος τεχνικός σηματοδοτώντας την επιθυμία του για νίκη.

«Τώρα με ποιον τρόπο θα γίνει αυτό θα το δούμε. Αν το καλό αποτέλεσμα συνδυαστεί και με καλή μπάλα, αυτό είναι ιδανικό αλλά καμιά φορά τουλάχιστον σε αυτή τη φάση θέλουμε το καλό αποτέλεσμα και έχουμε χρόνο για να κάνουμε αυτοματισμούς στο παιχνίδι μας», συμπλήρωσε. Όσο για το αν θεωρεί ότι θα έχει πίστωση χρόνου μέχρι να παρουσιάσει την ΑΕΚ που οραματίζεται, ήταν και πάλι κατηγορηματικός: «Πίστωση χρόνου δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Κάθε προπονητής πρέπει να ζήσει υπό αυτές τις συνθήκες. Εγώ το αγαπάω τόσο πολύ το ποδόσφαιρο και αυτές οι λίγες μέρες έχω δεθεί πάρα πολύ με τα παιδιά γιατί δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά στην προπόνηση δίνουν τα πάντα. Θέλω και εγώ να κάνω το ίδιο, να δώσω τα πάντα. Πίεση πάντα θα υπάρχει».

«Είναι το πρώτο επίσημο, άλλο τα επίσημα άλλο τα φιλικά. Ξεκινάμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, δεν χρειάζεται να πω τι περιμένουμε όλοι από την ΑΕΚ. Αυτά που θα ζητήσω από τα παιδιά είναι να βγάλουμε στο γήπεδο όσα έχουμε δουλέψει.

Όλοι έχουν καλές ομάδες, πολλοί ξένοι παίζουν σε άλλες ομάδες, σίγουρα πρέπει να λάβουμε στα σοβαρά το Conference League σαν διοργάνωση».

Για τον βαθμό ετοιμότητας των Αραούχο, Βράνιες και Λε Ταλέκ: «Ολα τα παιδιά άρχισαν προπόνηση αρχές Ιουλίου, προφανώς δεν είναι έτοιμοι, είναι λίγο διαφορετικό για τον Αραούχο και τον Βράνιες γιατί γνωρίζουν την ομάδα. Μπαίνουν σε διαδικασία ετοιμότητας γιατί τα ματς είναι συνεχόμενα και δεν υπάρχει πολύς χρόνος αλλά ακόμα έτοιμοι δεν μπορούν να θεωρηθούν. Και ο Λε Ταλέκ που είχε ένα πρόβλημα σίγουρα θα μας βοηθήσει. Από εκεί και πέρα τους έχω πει ότι δεν έχουμε περιθώρια».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved