Champions League: Κληρώνει για προημιτελικά και ημιτελικά - Live Streaming
https://twitter.com/ChampionsLeague

Champions League: Κληρώνει για προημιτελικά και ημιτελικά - Live Streaming

Champions League: «Χτυποκάρδια» στη Νιόν όπου στις 13:00 διεξάγεται η κλήρωση των «8» και των «4» της διοργάνωσης – Ποιοι συμμετέχουν, τα δεδομένα της κλήρωσης.

Οι οκτώ κορυφαίες ομάδες του Champions League, θεωρούνται και οι οκτώ κορυφαίες της Ευρώπης. Όχι άδικα, αφού πρόκειται για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της «γηραιάς ηπείρου». Τα εισιτήρια των προημιτελικών βρήκαν κατόχους που τα κρατούν σφιχτά στα χέρια τους. Περιμένοντας να μάθουν τον επόμενο προορισμό τους. Γιατί φτάνοντας μέχρι εδώ, δεν μπορεί να μην έχουν το βλέμμα στο τέλος της ονειρικής διαδρομής των αστεριών.

Μίλαν, Ίντερ, Νάπολι, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Μπενφίκα, είναι οι οκτώ άξιοι και προνομιούχοι της σεζόν. Αυτές οι ομάδες θα συμμετάσχουν στην τελευταία κλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 στο Champions League. Στις 13:00 στη Νιόν της Ελβετίας, η αγωνία θα είναι μεγάλη τελευταία φορά για κλήρωση.

Εκεί θα προκύψουν τα ζευγάρια των προημιτελικών, των ημιτελικών, αλλά και το ποιος θα είναι γηπεδούχος στο μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 10 Ιουνίου.

Περιορισμοί αυτή τη φορά δεν υπάρχουν. Ομάδες απ’ την ίδια χώρα, μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους. Δεν χωρίζονται σε ισχυρούς και ανίσχυρους. Οι πάντες στην ίδια αφετηρία, με τις ίδιες πιθανότητες για την οποιαδήποτε κλήρωση. Και η μοίρα θα κάνει τα δικά της!

Απ’ όσες ομάδες λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση, μόνο η Μάντσεστερ Σίτι και η Νάπολι δεν έχουν κατακτήσει το τρόπαιο. Μάλιστα οι «παρτενοπέι» πρώτη φορά φτάνουν τόσο μακριά. Αξιοσημείωτη η συμμετοχή τριών ιταλικών ομάδων στα προημιτελικά.

Προφανώς η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πιο πετυχημένη ομάδα απ’ τις οκτώ που απέμειναν, έχοντας 14 τρόπαια. Ακολουθεί η Μίλαν με 7, η Μπάγερν Μονάχου με 6, Ίντερ με 3 και από 2 έχουν Μπενφίκα και Τσέλσι.

Μοναδικός περιορισμός στην κλήρωση, έχει να κάνει με την έδρα Μίλαν και Ίντερ που είναι κοινή. Έτσι δεν μπορούν να παίξουν εντός έδρας την ίδια εβδομάδα και οι δύο. Αν οι δύο ομάδες απ’ το Μιλάνο κληρωθούν να παίξουν εντός έδρας ίδια εβδομάδα, τότε το παιχνίδι της Ίντερ θα αλλάξει, καθώς η Μίλαν ως πρωταθλήτρια έχει προτεραιότητα.

Τα προημιτελικά θα διεξαχθούν 11-12 Απριλίου και 18-19 Απριλίου, ενώ τα ημιτελικά 9-10 Μαϊου και 16-17 Μαϊου.

Δείτε την κλήρωση: 



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved