Ολυμπιακός: Εγκώμια Μαρτίνς για Ονιεκούρου – Το σχόλιο για Λουντογκόρετς και κλήρωση (photos)

Ολυμπιακός: Εγκώμια Μαρτίνς για Ονιεκούρου – Το σχόλιο για Λουντογκόρετς και κλήρωση (photos)

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς αναφέρθηκε στον Ονιεκούρου, στην Λουντογκόρετς, αλλά και στην κλήρωση και τον αντίπαλο ανάμεσα σε Μάλμε και Ρέιντζερς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Λουντογκόρετς, αύριο στις 10.00 τόνισε ότι πλην Μπουχαλάκη, οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, παράλληλα, ανέφερε ότι δεν τον απασχολεί προς το παρόν η κλήρωση για την επόμενη φάση και τον αντίπαλο ανάμεσα σε Μάλμε και Ρέιντζερς, ενώ στάθηκε στον Ονιεκούρου, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το εάν έχει καταλήξει στη διάταξη για το ματς με την Λουντογκόρετς:

«Όλοι οι παίκτες μας είναι έτοιμοι, με εξαίρεση τους Μπουχαλάκη και Καλογερόπουλο, αλλά και τους Ντρέγκερ, Αβραάμ και Τσούμιτς, που είναι εκτός λίστας. Όμως, θα πρέπει να εκτιμηθεί η κατάστασή τους. Πρέπει να περιμένουμε την τελευταία προπόνηση για να αποφασίσουμε. Πρέπει να δούμε ποιοι είναι σε θέση να αγωνιστούν στα δύο παιχνίδια. Η επιστροφή του Καμαρά επίσης θα μας βοηθήσει πολύ. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που πρέπει να τους δούμε και να κρίνουμε την κατάστασή τους».

Για τους Μάρκοβιτς και Αγκιμπού Καμαρά αν θα πάρουν και άλλες ευκαιρίες: «Οι νέοι αυτοί παίκτες αποτελούν ρόστερ του Ολυμπιακού και θα υπολογίζονται. Ακόμα δεν έχω καταλήξει στην 11άδα. Και να είχα καταλήξει δεν θα σας την έλεγα. Πρέπει να εκτιμηθεί η κατάσταση των παικτών για να κρίνουμε ποιοι θα παίξουν αύριο. Όλους τους παίκτες θα τους δείτε κατά τη διάρκεια της σεζόν, αφού αποτελούν μέρος του Ολυμπιακού. Βρίσκονται εδώ γιατί το αξίζουν».

Για τον Ονιεκούρου: «Ο Ονιεκούρου είναι ο νέος μας παίκτης. Είναι ένας παίκτης που παρακολουθούσαμε τα τελευταία δύο χρόνια. Ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει πολύ. Είχε πολλές συμμετοχές και άριστη απόδοση στην Γαλατάσαραϊ. Με πολλά γκολ και ασίστ. Έχει ποιότητα, ευρωπαϊκή εμπειρία και θα μας βοηθήσει πολύ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε στην οικογένειά μας».

Για το εάν έχει καταλήξει στον σχηματισμό με τον οποίο θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στο αυριανό παιχνίδι:

«Είναι όλα δυνατά. Θα εξαρτηθεί από την κατάσταση των παικτών στη σημερινή προπόνηση. Μετά θα αποφασίσουμε πώς θα παίξουμε. Αυτό θα το δείτε αύριο. Θα είναι εντελώς διαφορετικό το αυριανό σε σχέση με τα παιχνίδια με την Νέφτσι. Το παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό και το σύστημα με το οποίο θα παίξουμε. Ωστόσο, θα αποφασιστεί στη σημερινή προπόνηση ποιο θα είναι το σύστημα που θα χρησιμοποιήσουμε αύριο».

Για τις καιρικές συνθήκες και το πόσο θα επηρεάσει τις δύο ομάδες η ζέστη: «Φυσικά, η ζέστη επηρεάζει την απόδοση των ποδοσφαιριστών. Παιχνίδια που γίνονται σε τέτοιες συνθήκες δεν επιτρέπουν μεγάλη ένταση. Θα επηρεαστούν οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Θα θέλαμε να υπάρχει περισσότερη δροσιά. Όμως, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Είναι κάτι που θα επηρεάσει την ταχύτητα και την ένταση με την οποία θα παίξουν οι ποδοσφαιριστές».

Για τις Μάλμε και Ρέιντζερς: «Δεν έχει νόημα να πούμε κάτι, από τη στιγμή που παίζουμε αύριο ένα ματς με μια ομάδα που έχει κερδίσει το πρωτάθλημα στη χώρα της, το Super Cup, παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι πολύ δυνατή. Είμαστε συγκεντρωμένοι στη Λουντογκόρετς».



Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved