Σεβίλλη-Ντόρτμουντ 2-3: Με Χάλαντ προς τους «8» τραβά (videos)

Σεβίλλη-Ντόρτμουντ 2-3: Με Χάλαντ προς τους «8» τραβά (videos)

Σεβίλλη-Ντόρτμουντ: Σημαντικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League έκανε η Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε 3-2 μέσα στη Σεβίλλη, με δύο γκολ του Έρλικ Χάλαντ.

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στους προημιτελικούς του Champions League εις βάρος της Σεβίλλης απόκτησε η Ντόρτμουντ με το «διπλό» στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας (3-2), με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 9 Μαρτίου.

Οι μέτριες εμφανίσεις της Ντόρτμουντ στην Bundesliga δεν εμπόδισαν την Μπορούσια να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους προημιτελικούς. Αυτό το οφείλει στο μέγιστο βαθμό στον Χάλαντ. Με μία ακόμη επιβλητική εμφάνιση, αυτή την φορά στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», ο Νορβηγός στράικερ με δύο γκολ και μία ασίστ οδήγησε τους «Βεστφαλούς» στο εμφατικό 3-2 επί της άκρως φορμαρισμένης Σεβίλης, δίνοντας στην ομάδα του τεράστιο προβάδισμα στη ρεβάνς του «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Με μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία ματς προερχόταν η Ντόρτμουντ, παρ΄ όλα αυτά επέστρεψε στις νίκες σε ένα πολύ καθοριστικό ματς. Το «διπλό» των Γερμανών αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς επιτεύχθηκε απέναντι σε μία ομάδα που προερχόταν από 9 σερί νίκες σε επίσημα ματς επί ισπανικού εδάφους (στις 7 τελευταίες, μάλιστα, δεν είχε δεχτεί ούτε γκολ!), ενώ και στην φάση των ομίλων του Champions League γνώρισε μόλις μία ήττα!

Στο 7ο λεπτό ο Σούσο έκανε τις προσποιήσεις και το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Χούμελς και κατέληξε στα δίχτυα του Χιτς για το 1-0.

Στο 19’ ο Νταούντ με απίθανο σουτ από τα 25 μέτρα, έγραψε το 1-1.

Και μάλιστα στο 27’ ο Χάλαντ έκανε απίθανη κούρσα από το κέντρο, άλλαξε με τον Σάντσο και από κοντά πλάσαρε τον Μπόνο για το 1-2.

Στο 44’ ο Ρόις έκλεψε στο κέντρο κι έκανε την κούρσα, άνοιξε δεξιά στον Χάλαντ που με άψογο αριστερό πλασέ έκανε το 1-3.

Στο 84’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Όσκαρ Ροντρίγκεθ από τα αριστερά, ο Ντε Γιονγκ σκόραρε με κοντινή προβολή στο 2ο δοκάρι για το 2-3.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Πάπου Γκόμες (60’ Μουνίρ), Ντιέγκο Κάρλος, Νάβας, Εσκουδέρο, Κουντέ, Ράκιτιτς (46’ Γκουντέλι), Φερνάντο, Χορδάν (72’ Όσκαρ Ροντρίγκεθ), Σούσο (60’ Τόρες), Εν Νεσιρί (60’ Ντε Γιονγκ)
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Χιτς, Γκερέιρο (76’ Πάσλακ), Χούμελς, Ακανζί, Τσαν, Μόρεϊ, Νταούντ (89’ Μενιέ), Μπέλινγκχαμ, Ρόις (80’ Μπραντ), Σάντσο, Χάαλαντ



Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved