Ίντερ: Κόντρα Καπέλο με Κόντε μετά τον αποκλεισμό στον «αέρα» εκπομπής (video)

Ίντερ: Κόντρα Καπέλο με Κόντε μετά τον αποκλεισμό στον «αέρα» εκπομπής (video)

Ένταση μεταξύ του Φάμπιο Καπέλο και του Αντόνιο Κόντε επικράτησε μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ από τις ευρωπαϊκές διοργάνωσης. Μάλιστα, η κόντρα έλαβε χώρα σε ζωντανή μετάδοση εκπομπής.

Λίγες στιγμές μετά την «λευκή» ισοπαλία (0-0) της Ίντερ με την Σαχτάρ για την 6η αγωνιστική του Champions League που έφερε τον αποκλεισμό των «νερατζούρι», όχι μόνο από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και από το Europa League, ο Αντόνιο Κόντε φιλοξενήθηκε στον «αέρα» εκπομπής, όπου καλεσμένος ήταν ο Φάμπιο Καπέλο.

Ο έμπειρος προπονητής άσκησε έντονη κριτική για την εμφάνιση που πραγματοποίησε η Ίντερ στον «τελικό», κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό του νυν κόουτς των Μιλανέζων. Μάλιστα, έδειξε την δυσαρέσκειά του κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή του «SkySport».

«Δεν υπήρχε αποφασιστικότητα, δεν υπήρχε η επιθυμία για νίκη με κάθε κόστος», ήταν μερικά από τα σημεία που άσκησε κριτική ο Φάμπιο Καπέλο, απευθυνόμενος στον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος απάντησε ψυχρά: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό».

Στην συνέχεια, η παρουσιάστρια της εκπομπής έκανε ερώτηση στον Αντόνιο Κόντε για την παθητική τακτική της ομάδας του απέναντι στην Σαχτάρ. Τότε ήρθε το… ξέσπασμα του Ιταλού τεχνικού. «Η Σαχτάρ ήρθε εδώ, άλλαξε τις τακτικές της εναντίον μας ώστε να μας εξουδετερώσει. Έχασαν 5-0 για αυτό και άλλαξαν. Σκεφτείτε πριν κάνετε ερωτήσεις».

Κάπου εκεί η σύνδεση με τον κόουτς της Ίντερ σταμάτησε και τον λόγο πήρε ο Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος χαρακτήρισε ανεπίτρεπτη τη στάση του, μετά την αποτυχία. «Απόψε ήταν αδύνατον να μιλήσεις στον Κόντε. Δεν καταλαβαίνει ότι δεν μπορούμε να μιλάμε μόνο όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Η Ίντερ υπέστη σοβαρή οικονομική ζημιά, δεν θα παίξει καν στο Europa League. Η ζημιά είναι τεράστια, ακόμη και για τους χορηγούς», υποστήριξε.

Ωστόσο, το θέμα δεν ολοκληρώθηκε εκεί, καθώς λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής, η παρουσιάστρια ζήτησε από τον έμπειρο τεχνικό να μιλήσει για την Αταλάντα του Τζανπιέρο Γκασπερίνι, η οποία πήρε την πρόκρισή της για τους «16» του Champions League.

«Ο Γκασπερίνι, μάλιστα, είναι προπονητής. Είναι έξυπνος. Κατανόησε ότι έπρεπε να αλλάξει κάτι στην τακτική του. Κατανόησε ότι δεν μπορεί να παίζει όπως την περασμένη σεζόν. Εκεί φαίνεται η δύναμη του προπονητή. Ο Αλέγκρι είναι επίσης ένας κόουτς που προσαρμόζεται τακτικά, που διαβάζει το παιχνίδι. Θα σταματήσω εδώ», ήταν τα λόγια του.

Δείτε…

Ένταση Κόντε με Καπέλο μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved