Ίντερ-Σαχτάρ Ντόνετσκ 0-0: Εκτός Ευρώπης οι Ιταλοί!

Ίντερ-Σαχτάρ Ντόνετσκ 0-0: Εκτός Ευρώπης οι Ιταλοί!

Ίντερ-Σαχτάρ Ντόνετσκ: Η «λευκή» ισοπαλία στο Μιλάνο στέλνει… σπίτι της την Ίντερ και στο Europa League τους Ουκρανούς!

Πλήρης απογοήτευση για την Ίντερ του Αντόνιο Κόντε! Η Ιταλική ομάδα ήθελε νίκη που θα της χάριζε Ευρωπαϊκή συνέχεια, αλλά τελικά τα έκανε… σαλάτα και μετά το 0-0 στο «Τζουζέπε Μεάτσα» με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, μένει εκτός Ευρωπαϊκής συνέχειας!

Μάλιστα το αποτέλεσμα δεν ήταν έκπληξη όπως εξελίχθηκε το ματς. Οι Ουκρανοί στάθηκαν καλά στην αναμέτρηση, σοβαροί και με συνέπεια στην άμυνά τους, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν κάτι στην επίθεση που τελικά δεν πέτυχαν. Διότι αν σκόραραν, όχι απλά θα προκρίνονταν αλλά θα έβγαιναν και δεύτεροι στον όμιλο! Τελικά εξασφάλισαν την 3η θέση και τη συμμετοχή στο Europa League!

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά «σφιχτό» για τις δύο ομάδες. Δείχνοντας να έχουν το μυαλό τους πρώτα απ’ όλα στο να μη δεχτούν τέρμα και εν συνεχεία με το δεδομένο επιθετικό ταλέντο τους να απειλήσουν από τη μέση και μπροστά.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν πιο κοντά στο γκολ, ειδικά με τη μεγάλη ευκαιρία του Μαρτίνεθ στο 7ο λεπτό, όταν ο Αργεντινός ύστερα απ’ την προσπάθεια του Μπαρέλα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι! Παρ’ όλα αυτά το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να μη βολεύονται απ’ το συγκεκριμένο αποτέλεσμα!

Το δεύτερο μέρος έγινε αρκετά αγχωτικό, με την Ίντερ να θέλει να επιτεθεί, αλλά τη Σαχτάρ να κλείνει ιδανικά τους χώρους. Οι ευκαιρίες δεν ήταν πάρα πολλές, τα ρίσκα δε βγήκαν στην ομάδα του Αντόνιο Κόντα η οποία από ένα σημείο και μετά έδειξε να… πνίγεται στο άγχος!

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, η Ίντερ μένει εκτός Ευρώπης και σαφώς υπάρχει έντονος προβληματισμός στο Μιλάνο. Απ’ την άλλη η Σαχτάρ σαφώς χαίρεται που θα συνεχίσει, όμως κι αυτή θα μπορούσε με ένα τέρμα να είναι στους «16», αλλά τελικά θα… βολευτεί με το Europa League.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (85’ Νταμπρόσιο), Χακίμι (85’ Νταρμιάν), Γιανγκ (68’ Πέρισιτς), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι (75’ Σάντσες), Μαρτίνεθ (85’ Έρικσεν), Λουκάκου

ΣΑΧΤΑΡ: Τρούμπιν, Ντοντό, Μπόνταρ, Βιτάο (36’ Χοτσολάβα), Ματβιγένκο, Μαϊκόν, Στεπανένκο, Κοβαλένκο, Τετέ (65’ Σόλομον), Τάισον (86’ Ντεντίνιο), Μάρλος (64’ Άλαν Πάτρικ)

Η τελική βαθμολογία του Β’ ομίλου:

Ρεάλ Μαδρίτης 10

Γκλάντμπαχ 8

Σαχτάρ Ντόνετσκ 8

Ίντερ 6

Δείτε τις καλύτεφες φάσεις απ' το Μιλάνο: 



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved