Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός: Η αποκάλυψη Μαρτίνς για τον αποκλεισμό Φορτούνη (photos+video)

Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός: Η αποκάλυψη Μαρτίνς για τον αποκλεισμό Φορτούνη (photos+video)

Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την απουσία του Κώστα Φορτούνη από την αποστολή για τον αγώνα της Τρίτης (3/11).

Ο Πορτογάλος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τους «πολίτες» απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και αναφέρθηκε στον λόγο που το όνομα του Έλληνα μέσου δεν βρίσκεται μεταξύ των παικτών που ταξίδεψαν για την Αγγλία και το Μάντσεστερ.

Όπως υποστήριξε ο Πέδρο Μαρτίνς, την Κυριακή (1/11) πριν την έναρξη της τελευταίας, εν Ελλάδι, προπόνησης των «ερυθρόλευκων» για το Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός, ο Κώστας Φορτούνης ενημέρωσε το τεχνικό τιμ πως δεν μπορούσε να προπονηθεί. Έτσι, ο κόουτς των Νταμπλούχων τον έκοψε από την αποστολή.

Παράλληλα, ο Ίβηρας κόουτς μίλησε για την κατάσταση των Ανδρέα Μπουχαλάκη και Μαντί Καμαρά, αλλά και για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχουν οι Πειραιώτες απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στην αναμέτρηση της Τρίτης (3/11).

Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς απάντησε στις ερωτήσεις για:

Το αν ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει τις αναμετρήσεις στην Αγγλία και είναι προετοιμασμένος για ένα θετικό αποτέλεσμα: «Πραγματικά έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε. Απέναντι στην Γουλβς είχαμε μεγάλη ευκαιρία για να κάνουμε κάτι καλό στην Αγγλία. Ελπίζουμε αύριο να συνεχίσουμε αυτό που είχαμε ξεκινήσει εκεί».

Το τι περιμένει σε σχέση με την Πόρτο: «Τα δύο παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά. Όπως έχω ξαναπεί, η Μάντσεστερ Σίτι είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Με την Πόρτο είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε, είχαμε την κατοχή, αλλά κάναμε και κάποια λάθη. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, με υπομονή και πνευματικά δυνατοί για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του αυριανού παιχνιδιού».

Το αν μπορεί να βοηθήσει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και για την απουσία του Κώστα Φορτούνη: «Θα δούμε (σ.σ. για τον Μπουχαλάκη). Έχουμε ακόμα προπόνηση για να εκτιμηθούν διάφοροι παράγοντες για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και θα αποφασίσουμε μετά. Χθες πριν την προπόνηση, ο Κώστας μας ενημέρωσε πως δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί. Έτσι πήρα την απόφαση να τον αφήσω εκτός από την λίστα της αποστολής».

Το αν θεωρεί έτοιμο τον Μαντί Καμαρά να αγωνιστεί και την σκέψη του για το πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός: «Η ταυτότητά μας δεν θα αλλάξει. Θα παίξουμε με αποφασιστικότητα και να έχουμε κουράγιο και πνευματική δύναμη. Ο λόγος που ο Μαντί βρίσκεται εδώ, είναι γιατί μας μας έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει».



Με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Game 5 ο Λαρεντζάκης
Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Game 5 ο Λαρεντζάκης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved