Φερέιρα: «Μπορούμε να το γυρίσουμε»

Φερέιρα: «Μπορούμε να το γυρίσουμε»

Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ: Ο Αμπέλ Φερέιρα στάθηκε στην προσπάθεια που θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του για να πάρουν τη πρόκριση για τους ομίλους του Champions League

Αναλυτικά όσα είπε:

Γιατί δεν έγινε τρίτη αλλαγή στο παιχνίδι: «Κατά πρώτο λόγο, θεωρώ ότι η ομάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι και είχε τις ευκαιρίες της για να κερδίσει το παιχνίδι. Όσον αφορά στην τρίτη αλλαγή, είχαμε τον Εσίτι και τον Νινούα, αλλά θεωρούσα ότι ο Σβαμπ θα μπορούσε να φτάσει κοντά στην αντίπαλη περιοχή και να γίνει επικίνδυνος. Αυτή ήταν η δική μου επιλογή. Δε θεωρώ ότι θα κερδίζαμε ή θα χάναμε το ματς, λόγω των αλλαγών. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σήμερα αυτές δεν ήταν με το μέρος μας».

Για το αν αποτέλεσε έκπληξη για αυτόν η επιλογή των παικτών στην επίθεση της Κράσνονταρ: «Ξέραμε καλά ότι η μεγάλη δύναμη του αντιπάλου μας, ήταν η μεγάλη ποιότητα των παικτών που αγωνίζονται στην επιθετική γραμμή. Είναι δυνατοί στο 1 εναντίον 1 αλλά εμείς σε ομαδικό επίπεδο, καταφέραμε να εξουδετερώσουμε αυτά τα ατού του αντιπάλου. Κάναμε ένα καλό, ομαδικό παιχνίδι και μπορώ να πω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Εμείς χάσαμε ένα πέναλτι και ο αντίπαλος το έβαλε. Μετά είχαμε το δοκάρι και στην επαναφορά, ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε με το πίσω μέρος του ποδιού του. Αυτά συμβαίνουν. Εμείς κάναμε ένα καλό παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η πρόκριση είναι ανοικτή κι εμείς από τη μεριά μας, πιστεύουμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε στην Τούμπα».

Για τη συνέχεια: «Τώρα πια, για εμάς το πιο σημαντικό είναι η αποκατάσταση των παικτών που έπαιξαν σήμερα και μετά το παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Μετά θα συγκεντρώσουμε όλες τις δυνάμεις μας, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Στα θετικά της ομάδας μας, είναι αυτή η μεγάλη θέληση και η φιλοδοξία να κάνουμε τα πάντα για να βρεθούμε στους ομίλους. Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα στις δύσκολες στιγμές κι όλα είναι ανοικτά. Στο δεύτερο παιχνίδι θα τα έχουμε όλα αυτά. Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι και το μοναδικό που μας αφήνει δυσαρεστημένους είναι το αποτέλεσμα. Η διάθεση και το θράσος αν μπορούμε να το πούμε έτσι, φάνηκαν σήμερα και θα φανούν ακόμη περισσότερο και στο δεύτερο παιχνίδι».

Για το κομμάτι των πέναλτι: «Ξέρετε πολύ καλά ότι εκτελεστής των πέναλτι είναι ο Πέλκας. Στο πέναλτι είναι από τη μία αυτός που εκτελεί και από την άλλη αυτός που προσπαθεί να αποκρούσει. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχε μία πολύ καλή απόδοση και σε αυτό το κομμάτι. Είμαστε σίγουροι ότι αν συμβεί κάτι παρόμοιο, η έκβαση θα είναι πολύ καλύτερη».

Για το αν υπολογίζει τους Τσόλακ και Ουαγκέ για τη ρεβάνς: «Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το απαντήσω αυτή τη στιγμή. Τώρα ήρθαν, θα πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι. Το αληθινό ποδόσφαιρο, δεν είναι Football Manager, όπου βγάζεις έναν παίκτη, βάζεις έναν άλλον και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Θα πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι πολύ πιο δύσκολο, δεν είναι σαν το Football Manager ή το Play Station, είναι πιο ιδιόμορφο και θα πρέπει να εξετάσουμε όλους τους παράγοντες. Μιλάμε για ένα μοντέλο παιχνιδιού, για προσωπικές σχέσεις που θα πρέπει να χτιστούν κι άλλους πολλούς παράγοντες. Με ξέρετε πολύ καλά, είμαι ένας προπονητής που του αρέσει να παίρνει ρίσκα κι αν χρειαστεί, να είστε σίγουροι ότι θα το κάνω».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός και Περιστέρι – Τενερίφη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός και Περιστέρι – Τενερίφη
Παναθηναϊκός AKTOR: Πέντε χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου – Η συγκινητική ανάρτηση
Παναθηναϊκός AKTOR: Πέντε χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου – Η συγκινητική ανάρτηση
«Μάξι, παικτάρα, τριφυλλάρα – Στο Top-3 ο Φορτούνης»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Μάξι, παικτάρα, τριφυλλάρα – Στο Top-3 ο Φορτούνης»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντεσάν επιβεβαίωσε το «άκυρο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τι συμβαίνει με Εμπαπέ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντεσάν επιβεβαίωσε το «άκυρο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τι συμβαίνει με Εμπαπέ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved