H απίστευτη απάντηση του Κλοπ σε δημοσιογράφο για τον κοροναϊό

H απίστευτη απάντηση του Κλοπ σε δημοσιογράφο για τον κοροναϊό

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ, ενόψει της αυριανής (11/03, 22:00) ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Άνφιλντ», θέλοντας και μη, επικεντρώθηκε και πάλι στο θέμα του κοροναϊού, με τον Γερμανό τεχνικό να δίνει για ακόμη μία φορά ξεκάθαρες απαντήσεις.

«Το είχα πει και την περασμένη εβδομάδα, πως δεν θα πρέπει να ερωτούμαστε οι προπονητές γι' αυτό το θέμα. Αλλά είναι διαφορετικό, δεν είναι για μένα σαν μάνατζερ, αλλά για μένα ως άνθρωπος. Νομίζω ότι ορισμένα πράγματα είναι πιο σημαντικά από το ποδόσφαιρο και νομίζω ότι το συνειδητοποιούμε αυτό αυτή τη στιγμή. Και καταλαβαίνουμε πως πρέπει να βρούμε μία λύση για όλα αυτά. Πως μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το χρόνο και να αποφεύγουμε παράλληλα αυτές τις διαφορετικές καταστάσεις; Χρειάζεται χρόνος για να δοθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα. Δεν γνωρίζω αρκετά το πόσο θα βοηθήσουν τα μέτρα (σ.σ. αναβολές και κεκλεισμένων), γιατί όταν οι φίλαθλοι δεν είναι στο γήπεδο, τότε είναι σε άλλους χώρους, με πολύ κόσμο, με τις οικογένειές τους, για να δουν το ματς... Δεν είμαι σίγουρος τι είναι καλύτερο σε αυτή την περίπτωση. Αλλά ο,τι κι αν αποφασιστεί, θα το σεβαστούμε. Όλοι έχουμε οικογένειες, παιδιά, φίλους και θέλουμε όλοι τους να είναι καλά».

Το σημείο που... ξεχώρισε κατά τη συνέντευξη Τύπου του Γερμανού προπονητή, ήταν ο διάλογός του με έναν Ισπανό δημοσιογράφο, ο οποίος τον ρώτησε ξανά για τον κοροναϊό, με τον Κλοπ να του απαντάει: «Είσαι από τη Μαδρίτη; Μου λες ότι δεν θα παίξεις εσύ μπάλα αύριο, αλλά το ματς δεν είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι απλώς ένα παιχνίδι. Δεν είμαστε η κοινωνία, είμαστε απλώς ένα μέρος της και πρέπει, όλοι μαζί, να ανησυχούμε. Αυτό ακριβώς δεν μου αρέσει. Κάθεσαι εδώ και μου κάνεις αυτήν την ερώτηση, αλλά πήρες το αεροπλάνο από τη Μαδρίτη για να έρθεις εδώ.

Κάτσε εκεί. Έκλεισαν σχολεία, πανεπιστήμια, εσύ προφανώς ανησυχείς, αλλά πιστεύεις πως για το ποδόσφαιρο αξίζει να ταξιδέψεις. Αυτό είναι πρόβλημα όλων μας. Και δεν λύνεται με το ποδόσφαιρο. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας, εσύ κάνε τη δική σου, με πληροφορίες και όχι με τέτοιες ερωτήσεις» τόνισε ο προπονητής της Λίβερπουλ και συνέχισε: «Γιατί ανησυχείς, αφού οι παίκτες είναι όλοι καλά; Αυτό που κάνουμε, που δεν δίνουμε τα χέρια πριν από το ματς, είναι παράδειγμα για την κοινωνία. Ότι είναι καλό για όλους μας, να αποφεύγουμε τις χειραψίες. Ότι δεν παίζει ρόλο ότι είναι 22 απόλυτα υγιείς παίκτες, ακόμα κι αυτοί δεν θα δώσουν τα χέρια, είναι παράδειγμα για τους πάντες εκεί έξω».

Όσο για το τι διαφορετικό περιμένει από την ομάδα του στην αυριανή, δεύτερη αναμέτρηση με την Ατλέτικο; «Περισσότερα σουτ προς την αντίπαλη εστία. Είχαμε προϋποθέσεις και στον πρώτο αγώνα, αλλά παίξαμε κόντρα σε μία ομάδα που είναι πιθανότατα η καλύτερη στον κόσμο στο να υπερασπίζεται την εστία της και το αποτέλεσμά της. Δεν θα έρθουν με... λευκή σημαία, θα έρθουν για να "πολεμήσουν" και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved