Λίβερπουλ: Ισχυρό «πλήγμα» με Άλισον

Λίβερπουλ: Ισχυρό «πλήγμα» με Άλισον

Η Λίβερπουλ δεν θα έχει τον Άλισον Μπέκερ τόσο στο ματς πρωταθλήματος με τη Μπόρνμουθ, όσο κυρίως στον επαναληπτικό του Champions League με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακά της, τον Ισπανό Αντριαν, θα παραταχθεί η Λίβερπουλ στον αυριανό (7/3) αγώνα πρωταθλήματος με την Μπόρνμουθ, αλλά και στη ρεβάνς των «16» του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης, την προσεχή Τετάρτη (11/3) στο «Ανφιλντ».

Όπως εξήγησε ο Γιούργκεν Κλοπ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο τραυματισμός του Άλισον στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς κυπέλλου με την Τσέλσι είναι πιο σοβαρός απ' όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί.

«Πιστέψαμε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και άλλωστε δεν έπαιζε έτσι κι αλλιώς (σ.σ. στο κύπελλο). Έκανε εξετάσεις την επόμενη ημέρα και κάτι βρήκαν. Θα δούμε την επόμενη εβδομάδα. Ο τραυματισμός είναι στην περιοχή του γοφού, εσείς θα μπορούσατε να κάνετε τη δουλειά σας, αλλά είναι λίγο διαφορετικό για έναν επαγγελματία τερματοφύλακα» δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για το διάστημα απουσίας του Βραζιλιάνου γκολκίπερ από τους αγωνιστικούς χώρους.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο Άλισον Μπέκερ δεν συμπεριλήφθηκε από τον Τίτε στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας, ενόψει των αγώνων με Βολιβία και Περού, στα τέλη Μαρτίου, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.



Eurocup: Επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Βενέτσια ψάχνει ο Άρης
Eurocup: Επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Βενέτσια ψάχνει ο Άρης
BCL: Κόντρα στην Πατριότι Λέβιτσε η αήττητη ΑΕΚ
BCL: Κόντρα στην Πατριότι Λέβιτσε η αήττητη ΑΕΚ
Europe Cup: Στην γραμμή εκκίνησης ΠΑΟΚ και Περιστέρι
Europe Cup: Στην γραμμή εκκίνησης ΠΑΟΚ και Περιστέρι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (10/12) - «Σημάδι… πρόκρισης»
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (10/12) - «Σημάδι… πρόκρισης»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πυροβολισμός, εκβιασμός και χωρισμός στο Μία νύχτα μόνο για Λάλο - Λαμπροπούλου