Μαρτίνς: «Αξίζουμε να προκριθούμε και θα καταφέρουμε»! (photos)

Μαρτίνς: «Αξίζουμε να προκριθούμε και θα καταφέρουμε»! (photos)

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρόκριση έναντι του Ερυθρού Αστέρα και θα συνέχισει στο Europa League εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε τη σιγουριά του πως ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει με πρόκριση την παρουσία του στο Champions League στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Πορτογάλος ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» αξίζουν να πάρουν το εισιτήριο που οδηγεί στο Europa League κυρίως για την μέχρι τώρα απόδοσή τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για:

Για το αν η ήττα στο Βελιγράδι ήταν η πιο… τσάμπα της χρονιάς και γιατί δεν έχει ξαναπαίξει από τότε ο Μπενζιά: «Διαφορετικά εντελώς είναι τα δύο ματς. Είναι σαν τελικός το παιχνίδι τώρα. Είμαστε καταδικασμένοι να νικήσουμε, ενώ στο πρώτο ματς δεν ήταν τόσο καθοριστικό όσο τώρα, εκεί ήταν όμιλος και μαζεύαμε βαθμούς. Πιστεύω θα έχει καλό θέαμα το ματς από δύο καλές ομάδες. Είμαστε προετοιμασμένοι για τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να νικήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση που κατά τη γνώμη μας δικαιούμαστε. Ο Μπενζιά ήταν εκτός αποστολής γιατί υπήρχαν άλλοι με καλύτερες εγγυησεις. Είχε κάποια προβλήματα με την υγεία του και δεν προπονείτο κανονικά. Κάτι που γίνεται εδώ και δέκα μέρες, όχι όπως στον προηγούμενο μήνα. Είχαμε Βαλμπουενά, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Μαντί που ήταν πιο έτοιμοι».

Για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η ομάδα για τον τελικό: «Θα πρέπει να έχουμε συναισθηματικό έλεγχο, να μην παρασυρθούμε είτε είμαστε καλύτεροι είτε όχι. Να έχουμε τον έλεγχο, επιθετικοί και δυνατοί από το πρώτο λεπτό. Συγκεντρωμένοι ώστε να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα σημεία του αντίπαλου και να μην κάνουμε λάθη. Να κερδίζουμε ξανά την μπάλα όταν θα πάει να κάνει αντεπιθέσεις ο Ερυθρός Αστέρας, κάτι που θα επιδιώξει να κάνει στο ματς, ώστε να μην του επιτρέψουμε να μας απειλήσει»

Για το πόσο θα επηρεάσει τη συνέχεια το αποτέλεσμα του αγώνα: «Μόνο με θετικό τρόπο βλέπουμε αυτά τα ματς. Μόνο καλό μπορούν να μας κάνουν. Όλοι έχουν φιλοδοξία να συνεχίσουν στην Ευρώπη και ανυπομονούν. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε. Είμαστε συνηθισμένοι σε τελικούς από τα ματς με Πλζεν, Μπασακσεχίρ, Κράσνονταρ. Με τον ΠΑΟΚ νιώσαμε σαν τελικό, με τον Παναιτωλικό συμπεριφερθήκαμε έτσι. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι αυτά τα ματς για τον κόσμο και για το σύλλογο και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε όπως πρέπει».

Για το ότι πριν από τη Μίλαν είχε πει ότι είναι σίγουρος για τη νίκη, αν το λέει και τώρα: «Είμαι απόλυτα σίγουρος και τώρα. Η ομάδα έχει τη δυνατότητα να προκριθεί,. Το έχουμε αποδείξει στα περισσότερα ματς του ομίλου, με την ποιότητα που είχαμε σε όλα τα ματς πλην αυτού με την Μπάγερν στο Μόναχο. Στα άλλα ματς από λεπτομέρειες δεν πήραμε αποτελέσματα. Το εισπράττουμε μιλώντας καθημερινά με τον κόσμο και ακούμε ότι η ομάδα για πρώτη φορά μετά από χρόνια παίζει τόσο καλά στην Ευρώπη. Είμαστε σίγουροι για την πρόκριση γιατί την αξίζουμε»
Για το δημοσίευμα περί πρότασης από τη Σαουδική Αραβία: «Ας μιλήσουμε μόνο για το παιχνίδι»

Για τα προβλήματα που έχει η ομάδα και πώς θα τα αντιμετωπίσει: «Είμαστε πάνω κάτω στην κατάσταση με την Τότεναμ. Ο Βαλμπουενά δεν ήταν καλά παρότι ήταν στον πάγκο. Ο Βαλμπουενά είναι σημαντικός, αλλά έχουμε κι άλλες λύσεις όταν δεν μπορεί να αγωνιστεί».



Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved