Η εκτίμηση του Μουρίνιο για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (photos)

Η εκτίμηση του Μουρίνιο για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (photos)

To έκανε κι αυτό: Ο Ζοσέ Μουρίνιο πήρε θέση για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εγκωμίασε πολλές φορές-μιλώντας στα βρετανικά ΜΜΕ- τον Πέδρο Μάρτινς, μετά τον αγώνα της Τότεναμ με τον Ολυμπιακό, τόνισε πάντως πως δεν είναι από εκείνους που υποστηρίζουν ότι οι Πορτογάλοι είναι οι καλύτεροι προπονητές στον κόσμο, ενώ αναφέρθηκε στο ντέρμπι της ελληνικής Super League Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας, -περισσότερο μάλλον ως δική του επιθυμία -, πως θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με ισοπαλία!

«Ποτέ δεν κατέκτησα το Copa Libertadores ή έπαιξα σε ένα πρωτάθλημα της Νότιας Αμερικής», τόνισε ο Μουρίνιο μιλώντας στο (media group) Eleven Sports, όπου παραδέχθηκε την ικανοποίησή του για τον Ζόρζε Ζέσους, που κατέκτησε το Libertadores με την Φαλμένγκο.

«Παρακολουθώ τους Πορτογάλους προπονητές και αυτό που κάνουν καλά με γεμίζει με ικανοποίηση. Δεν είμαι πάντως ένας από αυτούς που λένε ότι οι Πορτογάλοι προπονητές είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, δεν μου αρέσει να ξεκινήσω αυτήν την συζήτηση που μπορεί να κρύβει κάποια διαμάχη πίσω της. Όταν δεν παίζουν εναντίον μου, θέλω να κερδίζουν οι Πορτογάλοι. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Πέδρο (Μάρτινς) θα παίξει εναντίον του ΠΑΟΚ του Αμπέλ το Σαββατοκύριακο, είναι ένα ενδιαφέρον ντέρμπι για να παρακολουθήσει κάποιος... θα μπορούσε να λήξει με ισοπαλία», συνέχισε ο Πορτογάλος προπονητής.

«Ο Ολυμπιακός γνώριζε κάτι που ακόμα δεν καταλαβαίνω καλά», πρόσθεσε μιλώντας για το χθεσινό παιχνίδι. «Ήταν μια πολύ σκληρή νίκη. Ο Ολυμπιακός με εξέπληξε, όχι για τον Πέδρο, ο οποίος είναι φανταστικός προπονητής και θέτει όλες τις ομάδες του να παίζουν με αυτόν τον τρόπο. Νόμιζα ότι θα προσπαθούσαν να κοντρολάρουν το παιχνίδι, να περιμένουν το λάθος μας και αργότερα να προσπαθήσουν να κερδίσουν. Αλλά όχι, οι γραμμές τους προχώρησαν, άρχισαν να παίζουν και να παίζουν καλά».

 



Hellenic Championship ATP250: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον πρώτο ημιτελικό της Παρασκευής – Το πρόγραμμα
Hellenic Championship ATP250: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον πρώτο ημιτελικό της Παρασκευής – Το πρόγραμμα
ΑΕΚ – Σάμροκ Ρόβερς 1-1: «Πέταξε» δυο βαθμούς, πλήρωσε αστοχία και… Μουνουέρα
ΑΕΚ – Σάμροκ Ρόβερς 1-1: «Πέταξε» δυο βαθμούς, πλήρωσε αστοχία και… Μουνουέρα
Μάλμε - Παναθηναϊκός 0-1: Σε τροχιά πρόκρισης με Τζούρισιτς!
Μάλμε - Παναθηναϊκός 0-1: Σε τροχιά πρόκρισης με Τζούρισιτς!
Hellenic Championship ATP250: Τα ελληνικά του Τζόκοβιτς – «Καλησπέρα Ελλάδα, πρώτα ο Θεός»!
Hellenic Championship ATP250: Τα ελληνικά του Τζόκοβιτς – «Καλησπέρα Ελλάδα, πρώτα ο Θεός»!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved