Champions League: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου

Champions League: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου

Στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραΐσκάκης», ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης την Μπάγερν Μονάχου, την πιο δυνατή του αντίπαλο στους ομίλους του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να παλέψουν με νύχια και με δόντια για ένα θετικό αποτέλεσμα παρά τα προβλήματα και τις απουσίες που αντιμετωπίζουν, ενώ οι Γερμανοί έρχονται από μια επιβλητική νίκη με επτά γκολ κόντρα στην Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο!

Ας ποντάρουμε στο Πάμε Στοίχημα και αυτή την ευρωπαϊκή βραδιά, εξετάζοντας τα δεδομένα του αγώνα: Μοναδικός πονοκέφαλος για τον προπονητή της Μπάγερν, ο τραυματισμός του Νίκλας Σούλε στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, όπου η πρωταθλήτρια της Γερμανίας «στραβοπάτησε», αποσπώντας ισοπαλία με 2-2. Ο βασικός κεντρικός αμυντικός των Βαυαρών τέθηκε νοκ άουτ όχι μόνο για το παιχνίδι κόντρα στους Πειραιώτες, αλλά πιθανότατα για τους επόμενους μήνες, καθώς όπως έγινε επισήμως γνωστό υπέστη ρήξη χιαστού.

Αυτός είναι και ο μοναδικός απών από την αποστολή των Βαυαρών. Ο Νίκο Κόβατς πήρε μαζί του ό, τι καλύτερο διαθέτει το ρόστερ της ομάδας του: Νόιερ, Ούλραϊχ, Φρουχτλ, Παβάρ, Τιάγκο, Μαρτίνεθ, Λεβαντόφσκι, Κουτίνιο, Πέρισιτς, Μπόατενγκ, Γκορέτσκα, Ντέιβις, Ερναντέζ, Γκνάμπρι, Τολισό, Μίλερ, Αλάμπα, Κομάν, Κίμιχ, βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, έτοιμοι να κάνουν το βράδυ της Τρίτης πάρα πολύ δύσκολο για τον Ολυμπιακό.

Στην ομάδα του Πειραιά αντίθετα, τα προβλήματα είναι περισσότερα, καθώς μετά την απώλεια του Βαλμπουενά, ο Βασίλης Τοροσίδης τραυματίστηκε στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ το Σάββατο και θα χάσει την αναμέτρηση για το Champions League. Ο έμπειρος αμυντικός των «ερυθρόλευκων» έχει ένα μικρό αιμάτωμα στην πλάτη, που όμως είναι ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή στην αναμέτρηση με τους Βαυαρούς και να προσθέσει έναν ακόμα «πονοκέφαλο» στον τεχνικό των Πειραιωτών.

Πλέον ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να βρει λύσεις στις δεδομένες απουσίες, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως σχεδιάζει να παρατάξει τον Ολυμπιακό με ενισχυμένο ανασταλτικά κέντρο. Πιθανότατα, ο Γκιγέρμε θα παίξει μπροστά από τους στόπερ και οι Μπουχαλάκης και Καμαρά θα αγωνιστούν μπροστά του. Ο Σα τερματοφύλακας, ενώ στα άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Ελαμπντελαουί και Τσιμίκα. Για το κέντρο της άμυνας ο Μαρτίνς προβληματίζεται για τον παρτενέρ του Σεμέδο, καθώς ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ήταν εξαιρετικός και ίσως μείνει στον πάγκο ο Μεριά. Για την επίθεση, Ποντένσε και Μασούρας θα είναι στα άκρα, ενώ ο Ελ Αραμπί έχει αρκετές πιθανότητες να αντικαταστήσει τον Γκερέρο στην κορυφή – κάτι που φαίνεται και στο κουπόνι του στοιχήματος, με τον Μαροκινό να έχει τη μικρότερη απόδοση για γκολ, στο 3.20 και τον Ισπανό να ακολουθεί με 3.50.

osfp ucl

Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αναμένεται φυσικά να είναι κατάμεστο, ενώ την ίδια ώρα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ χιλιάδες φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν μεταξύ των περισσότερων από 200 επιλογών που δίνει το Πάμε Στοίχημα για τον συγκεκριμένο αγώνα, τόσο πριν από την έναρξη, όσο και κατά τη διάρκειά του.

Δεδομένου ότι ο Λεβαντόφσκι προέρχεται από γκολ στον τελευταίο αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος, θα βρει άραγε δίχτυα και στον Πειραιά; Ο σταρ της επίθεσης των Γερμανών έχει τη χαμηλότερη απόδοση για γκολ (1.57) και θεωρείται ταυτόχρονα ο… ιδανικός υποψήφιος για χατ-τρικ με απόδοση 10.50!

bay cul

Πολύ καλές οι αποδόσεις για το «Πότε θα γίνει over 2.5», με το «30:00-Λήξη 1ου ημιχρόνου» να δίνει 6.50, ενώ το «75:00-Λήξη αγώνα», να δίνει 4.15.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συνδυαστικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα, με την επιλογή «Ο Φ. Κουτίνιο να σκοράρει και η Μπάγερν over 5.5 κόρνερ στον αγώνα» να εμφανίζεται ως η πιθανότερη, με απόδοση 3.80. Άλλη ενδιαφέρουσα συνδυαστική, το «Λεπτό 1ου γκολ 1-15 και over 10.5 κόρνερ στον αγώνα» με απόδοση 5.25, αλλά και το «Ακριβές σκορ 1-0, 1-1 ή 1-3» με 4.25 απόδοση.

Να μην ξεχνάμε πως το Πάμε Στοίχημα προσφέρει σε όλα τα παιχνίδια του Champions League και του Europa League το Boost Νίκης, με το οποίο διπλασιάζονται τα κέρδη των νικητών, αν έχουν στοιχηματίσει στο «Τελικό Αποτέλεσμα» πριν από την έναρξη 8 αγώνων της ίδιας ημέρας, στην ίδια διοργάνωση.


Άννα Κορακάκη: Εκτός τελικού στο αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής
Άννα Κορακάκη: Εκτός τελικού στο αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved