Champions League: Διέσυρε την Τότεναμ η Μπάγερν Μονάχου (videos)

Champions League: Διέσυρε την Τότεναμ η Μπάγερν Μονάχου (videos)

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ματς με την Τότεναμ η Μπάγερν Μονάχου που έκανε «παρέλαση» (7-2) στο Λονδίνο

Μια ακόμα εύκολη νίκη πήρε η Μπάγερν Μονάχου, η οποία πέρασε σαν «σίφουνας» από την έδρα της Τότεναμ με 7-2 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Οι Άγγλοι έκαναν τον λάθος να προηγηθούν με γκολ του Σον στο 12ο λεπτό και αυτό θύμωσε τους Βαυαρούς οι οποίοι με γκολ των Κίμιχ (15΄), Λεβαντόφσκι (45΄) και Γκνάμπρι (53΄, 55΄) έκανε το 4-1. Ο Κέιν με πέναλτι στο 61ο λεπτό μείωσε σε 4-2 αλλά αυτό προκάλεσε ξανά την οργή των Βαυαρών η οποία με «δράστη» τον Γκνάμπρι στο 83ο λεπτό έκανε το 5-2 για τους Γερμανούς, με τον Λεβαντόφσκι να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 87ο λεπτό στο 6-2 και τον Γκνάμπρι και πάλι να γράφει το τελικό 7-2.   

Η Ρεάλ είδε το «χάρο με τα μάτια» της στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αλλά κατόρθωσε να επιστρέψει από το 0-2 που έχανε στο ημίχρονο απέναντι στην Μπριζ και να «σώσει» τουλάχιστον ένα βαθμό, την πρώτο της στον 1ο όμιλο. Η βαριά ήττα της πρεμιέρας από την Παρί Σεν Ζερμέν (0-3) είχε αφήσει το αποτύπωμά της στη «βασίλισσα», που δέχθηκε δύο «φθηνά» γκολ από τον Εμανουέλ Ντενίς στο πρώτο μισό του αγώνα, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να αλλάζει στο ημίχρονο τον Τιμπό Κουρτουά, που έφερε μεγάλη ευθύνη για το 0-1. Στην επανάληψη η Μπριζ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-3 και τελικά το πλήρωσε, καθώς ο Σέρχιο Ράμος (με συνδρομή του VAR) στο 56΄ και ο Κασεμίρο στο 85΄ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (2-2). 

 

Από εκεί και πέρα η Παρί Σεν Ζερμέν με «δράστη» τον Ικάρντι επικράτησε 1-0 της Γαλατάσαραϊ εκτός έδρας.

Στο «Σαν Σίρο», η Σαχτάρ Ντόνετσκ υποχρέωσε σε δεύτερη ήττα σε δύο αγώνες την Αταλάντα (είχε χάσει από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ), σκοράροντας στο πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σόλομον, σε ένα παιχνίδι που οι Ουκραντοί χρειάστηκε να κάνουν ανατροπή, «ρεφάροντας» την εντός έδρας ήττα τους από τη Μάντσεστερ Σίτι στην πρεμιέρα.

Για τον ίδιο όμιλο η Μάντσεστερ Σίτι πήρε εντός έδρας τη νίκη με 2-0 (66΄Στέρλινγκ, 90+5΄Φοντέν) κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

 Τέλος, Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησαν τις Μπάγερ Λεβερκούζεν και Λοκομοτίβ Μόσχας αντίστοιχα. Οι Ιταλοί επικράτησαν με 3-0 (17΄Ιγκουαΐν, 62΄Μπερναρντέσκι, 89΄Ρονάλντο) κόντρα στους Γερμανούς ενώ οι Ισπανοί πέρασαν με 2-0 (48΄Φέλιξ, 58΄Τόμας) από την έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved