Ποκετίνο: «Να δείξει η Τότεναμ το επίπεδό της» (photos)

Ποκετίνο: «Να δείξει η Τότεναμ το επίπεδό της» (photos)

Να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις η Τότεναμ θέλει ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Η Τότεναμ ως φιναλίστ του περσινού τελικού ξεκινάει απέναντι στον Ολυμπιακό τη νέα της πορεία στο Champions League και ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο τόνισε ότι δεν βλέπει τόσο μακριά όσο τον επόμενο τελικό, απλά θέλει τη νίκη απέναντι στους Πειραιώτες.

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι: «Περιμένω ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Σεβόμαστε πολύ τον Ολυμπιακό, όμως πρέπει να δείξουμε το επίπεδό μας και να δικαιολογήσουμε το ότι πήγαμε στον τελικό. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και στην έδρα του έχει πολύ καλές εμφανίσεις. Έχει μεγάλο κίνητρο, παίζει στην έδρα του, έχει πολύ καλή ομάδα και θα έχει υψηλές απαιτήσεις. Εάν δεν είμαστε καλά και συγκεντρωμένοι θα υποφέρουμε. Ίσως, εάν δεις τα περσινά δεδομένα, η Τότεναμ ενδεχομένως να είναι λίγο πιο πάνω, όμως πριν την αναμέτρηση δεν γίνεται να το πεις αυτό».

Για την επιστροφή της Τότεναμ μετά το χαμένο τελικό: «Ήταν μία μακρά περίοδος. Ήταν δύσκολο όταν χάνεις τον τελικό. Πικρό συναίσθημα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά και είναι μεγάλη πρόκληση που παίζουμε φέτος στο θεσμό. Ανυπομονούμε γι’ αυτήν τη χρονιά. Ξέρουμε πως θα παίξουμε σε μία εξαιρετική και δύσκολη ατμόσφαιρα αλλά το περιμένουμε πώς και πώς».

Για το αν μπορεί η Τότεναμ να ξαναπαίξει στον τελικό: «Πολλοί μας θεωρούν υποψήφιους για τον τελικό. Για να επαναλάβουμε την περσινή πορεία θα πρέπει να δώσουμε ό,τι καλύτερο. Πρέπει να δείξουμε ποιότητα. Εγώ δεν κοιτάω τόσο μακριά. Είναι νωρίς ακόμα και δεν με ενδιαφέρει και τόσο. Είμαστε συγκεντρωμένοι για αύριο. Να προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να ξεκινήσουμε καλά».

Για το αν θα κάνει ροτέισον και την καλή εμφάνιση στο τελευταίο ματς με την Κρίσταλ Πάλας: «Η ομάδα πράγματι πήγε πολύ καλά. Δεν είχε να κάνει με τον αντίπαλο. Εμείς πρέπει να αποδίδουμε στον μέγιστο βαθμό. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι να προσφέρουν. Έχουμε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, αλλά σε 21 μέρες θα έχουμε 7 ματς. Αύριο θα έχουμε αλλαγές για διαφορετικούς λόγους, αλλά θα κρατήσουμε την ποιότητά μας».

Ο τερματοφύλακας της Τότεναμ Ούγκο Γιορίς αναφέρθηκε με καλά λόγια στον Ολυμπιακό: «Φυσικά. Όλοι ξέρουμε τον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη ομάδα με ιστορία. Περιμένουμε ένα σκληρό και δυνατό ματς και μία δύσκολη έδρα. Δεν είναι το πιο εύκολο μέρος να έρχεται κάποιος να παίξει στην πρεμιέρα. Ερχόμαστε εδώ με ταπεινότητα και για να αρχίσουμε την διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ο Γάλλος γκολκίπερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βαλμπουενά, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Εθνική Γαλλίας: «Έχουμε μοιραστεί αρκετά ματς στην Εθνική. Έχουμε βρεθεί αντίπαλοι στο γαλλικό πρωτάθλημα. Είναι πολύ ποιοτικός και θα δώσει μεγάλη εμπειρία στον Ολυμπιακό. Ήξερα ότι έπαιζε Ρωσία, Τουρκία και τώρα στην Ελλάδα. Έχει μεγάλη ποιότητα και όπου και να έπαιξε ήταν καθοριστικός για την ομάδα του».



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved