Μαρτίνς: «Να παίξουμε σαν να ήταν 0-0 το πρώτο παιχνίδι» (photos+video)

Μαρτίνς: «Να παίξουμε σαν να ήταν 0-0 το πρώτο παιχνίδι» (photos+video)

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να επαναπαυθεί στον επαναληπτικό με την Κράσνονταρ για τα playoffs του Champions League.

Παρά το 4-0 του Ολυμπιακού στον πρώτο αγώνα με την Κράσνονταρ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να… παρασυρθούν και να θεωρήσουν πως είναι ήδη στους ομίλους του Champions League. Αυτό υπογράμμισε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα, και ο προπονητής των Πειραιωτών Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα αρχίσει τον αγώνα σαν να είχε τελειώσει ο πρώτος αγώνας 0-0 στο Φάληρο!

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς

-Είναι η πρώτη φορά που έχετε κερδίσει με 4-0 σε πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα; Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε την πρόκριση;

«Δεν έχει να κάνει με τους προπονητές. Το αποτέλεσμα που έχουμε φέρει στο πρώτο ματς είναι πλεονέκτημα, αλλά θα αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να κάνουμε ισορροπημένο ματς, απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε έχοντας στο μυαλό μας ότι το πρώτο παιχνίδι ήταν 0-0».

- Υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει χαλαρότητα μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα;

«Δεν υπάρχει πιθανότητα να επαναπαυτούμε. Πρόκειται για το πρεστίζ μας, θα δώσουμε υπερηφάνεια στην Ελλάδα, δεν θα ρισκάρουμε να χαθεί η ευκαιρία. Να είστε σίγουροι ότι οι παίκτες θα είναι σοβαροί, έξυπνοι και δεν θα πετάξουμε την ευκαιρία να μπούμε στους ομίλους. Οι παίκτες ξέρουν ποια ομάδα αντιπροσωπεύουν».

- Περιμένετε να κατέβει η ίδια ομάδα που συνετρίβη με 4-0 στο πρώτο ματς;

«Η Κράσνονταρ έχει αποδείξει ότι παρά τις αλλαγές που κάνει, παραμένει δυνατή και επικίνδυνη. Περιμένουμε την πιο δυνατή της εκδοχή στο αυριανό παιχνίδι».

- Περιμένατε το σκορ του πρώτου αγώνα;

«Η αλήθεια είναι ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, η κατάσταση ήταν ισορροπημένη. Είχαμε όμως υπομονή, παίξαμε έξυπνα, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες».

Σεμέδο: «Να δώσουμε τα πάντα»

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Ρούμπεν Σεμέδο, που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου. Ο Πορτογάλος στόπερ στάθηκε αρκετά στην ομαδική δουλειά που γίνεται και στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

«Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να ξέρει που μπορεί να φτάσει. Είμαι ευγνώμων για όσα ζω στον Ολυμπιακό. Έχω δουλέψει πάρα πολύ και είναι πανέτοιμος να αποδώσω αυτό που πρέπει. Δεν έχει λογική να μιλάμε για τον Σεμέδο, τον Ποντένσε και τους άλλους παίκτες, αλλά για τον Ολυμπιακό και τον στόχο που έχει μπροστά του», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι σε αυτό το επίπεδο που βρισκόμαστε όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες. Όταν κερδίζαμε την Μπασακσεχίρ δεν σκεφτόμασταν ποια ομάδα θα αντιμετωπίζαμε στον επόμενο γύρο. Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αντίπαλο και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε. Θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε».

Όσο για το δίδυμο που έχει δημιουργήσει στην άμυνα με τον Μεριά, σχολίασε: «Είναι θετικό ότι η ομάδα δεν δέχεται γκολ. Σε γεμίζει χαρά και σου δίνει όρεξη να παίζεις και να κερδίζεις. Οσον αφορά στον Μεριά, έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε. Ολοι είμαστε στη διάθεση του προπονητή μας και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου των Μαρτίνς και Σεμέδο



Μαρινάκης: «Όλοι να εργαστούν για να διοργανώσει η Ελλάδα λαμπρό τελικό»
Μαρινάκης: «Όλοι να εργαστούν για να διοργανώσει η Ελλάδα λαμπρό τελικό»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Flash Bets αποκλειστικά στη Novibet!
Flash Bets αποκλειστικά στη Novibet!
Diamond League: Το απόγευμα αγωνίζονται Τεντόγλου-Στεφανίδη
Diamond League: Το απόγευμα αγωνίζονται Τεντόγλου-Στεφανίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved