Τότεναμ: Πονοκεφαλιάζει για Κέιν ο Ποκετίνο (photos)

Τότεναμ: Πονοκεφαλιάζει για Κέιν ο Ποκετίνο (photos)

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο πρέπει να πάρει κάποιες...σκληρές αποφάσεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αυριανό μεγάλο τελικό του Champions League με την Λίβερπουλ.

Θα ρίξει στον αγώνα τον Χάρι Κέιν, που προέρχεται από τραυματισμό και έχει ξεκινήσει προπονήσεις εδώ και μερικές μέρες μετά από 7 εβδομάδες εκτός δράσης ή, θα εμπιστευθεί τον Λούκας Μόουρα, τον άνθρωπο που με το χατ τρικ που σημείωσε στον ημιτελικό με τον Άγιαξ, έστειλε την Τότεναμ στην Μαδρίτη;

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Αργεντινός προπονητής των «πετεινών» τόνισε αρχικά: «Είναι οδυνηρό να χρησιμοποιούμε μόνο τους 11 παίκτες», δήλωσε ο ο Ποκετίνο πριν τη σημερινή τελευταία προπόνηση της ομάδας του και συνέχισε: «Πρότεινα στην UEFA πριν από λίγες εβδομάδες να βγει φωτογραφία ολόκληρη την ομάδα. Με άκουσε η ομοσπονδία και πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα έχουν αυτή τη δυνατότητα». Εκπρόσωπος της UEFA, λίγο αργότερα, επιβεβαίωσε ότι δόθηκε στις ομάδες αυτή η δυνατότητα για να βγάλουν αυτή την φωτογραφία.

«Μιλάμε για πολλά προβλήματα στην Αγγλία και αύριο μπορούμε να δείξουμε σε εκατομμύρια ανθρώπους την αξία της συνένωσης. Το ποδόσφαιρο είναι ένα συλλογικό άθλημα και οι 25 παίκτες είναι τόσο σημαντικοί. Η ενέργεια των παικτών που δεν παίζουν θα είναι επίσης καθοριστική στα αποδυτήρια», τόνισε ο Αργεντινός.

Παραδέχθηκε αμέσως μετά ότι δεν έχει λάβει καμία απόφαση ακόμη για το αν θα ξεκινήσει ο Κέιν στο αρχικό σχήμα: «Είναι δύσκολο να βρεθείτε στη θέση μου. Δεν θα είναι εύκολο η όποια απόφαση πάρω για τον αυριανό αγώνα. Αύριο θα έχουμε όλες τις πληροφορίες και θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση στην προσπάθεια μας να κερδίσουμε την Λίβερπουλ», υποστήριξε ο τεχνικός των «πετεινών».

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Γαλλίας, Ούγκο Λιορίς, είπε ότι ο τελικός είναι ένα ματς στο οποίο ολόκληρη η ομάδα θα έχει ενεργό ρόλο. «Θα τους χρειαστούμε όλους», επισήμανε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Είναι ένας καλός συνδυασμός αυτός που έχουμε στ΄ αποδυτήρια με το συνδυασμό έμπειρων και νεαρών παικτών. Μετά ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή, του διευθυντή, κάθε παίκτης είναι σημαντικός σε αυτό το στάδιο του αγώνα και οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να είναι αποφασιστικός».

Ο Λιορίς πρόσθεσε ακόμη ότι η επιστροφή της ομάδας στο Άμστερνταμ έδειξε τη δύναμή της: «Ήταν αυτή η ένωση, οι παίκτες με το τεχνικό τιμ, με τον πρόεδρο, με τους οπαδούς. Ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου», τόνισε ο έμπειρος γκολκίπερ και κατέληξε: «Και προφανώς θέλουμε μια ακόμη καλύτερη στιγμή μετά τον αυριανό αγώνα. Γνωρίζουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα συλλογικό σπορ και περνάμε τόσο πολύ χρόνο μαζί.»



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved