Έσκασε η πρώτη αποχώρηση στην ΑΕΚ - Ούτε προπόνηση δεν έκανε! (photos)

Έσκασε η πρώτη αποχώρηση στην ΑΕΚ - Ούτε προπόνηση δεν έκανε! (photos)

Εκκαθαρίσεις στην ΑΕΚ και αλλαγές το Γενάρη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά τη χθεσινή (25/11) επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο των Σπατών ήταν λάβρος εναντίον των ποδοσφαιριστών, στηρίζοντας προσωρινά τον Μαρίνο Ουζουνίδη και «αδειάζοντας» συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που έχουν εκκρεμότητες όσον αφορά την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Στο στόχαστρο βρέθηκαν τρεις από αυτούς, ο Σιμόες, ο Μπακασέτας και ο Λαμπρόπουλος που δεν υπολογίζονται πλέον από τον Ουζουνίδη και ο χρόνος μετρά αντίστροφα γι' αυτούς.

Αυτό ωστόσο που συνέβη μετά την έκρηξη του Μελισσανίδη ήταν απίστευτο. Ο Αϊντάρεβιτς αποχώρησε από τα Σπάτα μετά την ομιλία-βόμβα, θεωρώντας εαυτόν αδικημένο.

Ούτως ή άλλως ο Αλβανοσουηδός που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα καθώς έφυγε από την προπόνηση δεν υπολογίζεται εδώ και μήνες και θεωρείται δεδομένο πως αποτελεί ήδη παρελθόν.

Θα ακολουθήσουν πάντως κι άλλες αποχωρήσεις και αρκετές από αυτές θα προκαλέσουν αίσθηση. Έχει παρθεί η απόφαση για γενναίες εκκαθαρίσεις και μεταγραφική ενίσχυση τον Γενάρη ώστε η ΑΕΚ να βρει το δρομο της.

Διαβάστε επίσης:

Οι δηλώσεις-βόμβα του Ουζουνίδη (video)

Έξαλλος ο Μελισσανίδης με τους πρωτοκλασάτους

Απασφάλισε ο «τίγρης»: Όλα τα γκάζια στα Σπάτα

Σε ποιον τα έχωσε η Original - Η ανακοίνωση που θα συζητηθεί



Άρης: Πρόβλημα με Γένσεν εν όψει Παναθηναϊκού
Άρης: Πρόβλημα με Γένσεν εν όψει Παναθηναϊκού
Αυτό το Μουντιάλ μυρίζει… μπαρούτι
Αυτό το Μουντιάλ μυρίζει… μπαρούτι
Tο Instant Win αλλάζει τα δεδομένα στη διασκέδαση
Tο Instant Win αλλάζει τα δεδομένα στη διασκέδαση
Αυτά είναι τα ζευγάρια στο Final 4 του Κυπέλλου γυναικών
Αυτά είναι τα ζευγάρια στο Final 4 του Κυπέλλου γυναικών
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved