Κόβατς: «Έχω σεβασμό για την ΑΕΚ, θα πάρει ώθηση από τον κόσμο της»

Κόβατς: «Έχω σεβασμό για την ΑΕΚ, θα πάρει ώθηση από τον κόσμο της»

Ο Νίκο Κόβατς εξέφρασε το σεβασμό του για την ΑΕΚ και ξεκαθάρισε πως η Μπάγερν σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ θα έχει δύσκολο έργο.

Σεβασμό στην ΑΕΚ, αλλά και βεβαιότητα ότι η Μπάγερν δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, αν πιάσει απόδοση ανάλογη με εκείνη του Σαββάτου (20/10) κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, εξέφρασε ο Νίκο Κόβατς, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (23/10) αναμέτρησης των πρωταθλητών Γερμανίας με την Ενωση στο ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Champions League.

Ο Κροάτης τεχνικός επισήμανε ότι η διακοπή βοήθησε την ομάδα του να ξεπεράσει την αγωνιστική κρίση που εμφάνισε το προηγούμενο διάστημα, ενώ υπογράμμισε ότι ο ίδιος έχει μελετήσει καλά την ΑΕΚ, από την οποία ξεχώρισε τον Κλωναρίδη και τον -συμπατριώτη του- Μάρκο Λιβάια, που όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε στο αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκο Κόβατς:

Για τα όσα έγιναν την Παρασκευή:
«Κατά την διάρκεια της διακοπής είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε σκέψεις και να διορθώσουμε πράγματα για να νικήσουμε την Βόλφσμπουργκ το προηγούμενο Σάββατο».

Για τις δηλώσεις του Ζούλε και το πόσο χρόνο αφιέρωσε στο παιχνίδι:
«Σήμερα όντως θα δούμε σε βίντεο την ΑΕΚ. Εγώ έχω ασχοληθεί εδώ και 2-3 εβδομάδες με την ΑΕΚ και έχω δει όλα τα παιχνίδια της και κυρίως εκείνα στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τις απουσίες:
«Οι νίκες είναι πάντα σημαντικές. Θέλουμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε πως είναι η τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ στον όμιλο και το παιχνίδι θα είναι εύκολο. Θα είναι αμφίβολος και ο Ντάβιτς εκτός του Ριμπερί. Θα αποφασίσω αύριο ανάλογα με τις επιλογές που θα έχω».

Για το ομαδικό πνεύμα της ομάδας:
«Το ομαδικό πνεύμα υπήρχε και πριν. Κόντρα στη Βόλφσμπουργκ μου άρεσε το πάθος που δείξαμε».

Για τον Μίλερ:
«Οι νίκες ανήκουν σε όλους. Όχι μόνο σε όσους παίζουν. Το ροτέισον αποτελεί μέρος του πλάνου της Μπάγερν και δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι».

Για την εξέλιξη του Ζούλε:
«Είναι χαλαρός και αυτό τον κάνει συμπαθητικό. Έχει ταχύτητα και δυναμική. Μπορεί να εξελιχθεί και με την εμπειρία μπορεί αυτό να γίνει γρήγορα».

Για την απάντηση στους δημοσιογράφους την Παρασκευή:
«Δεν ήταν σε καμία περίπτωση ειρωνική. Δεν με επηρεάζουν τα δημοσιεύματα και για αυτό τον λόγο δεν ασχολούμαι με όσα γράφονται».

Για το αν τον φοβίζει κάτι για το αυριανό ματς:
«Φόβο δεν έχω ποτέ, έχω σεβασμό για την ΑΕΚ. Παρά το ότι έχει μηδέν βαθμούς μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο θα είναι αλλιώς. Ξέρω την ώθηση που μπορεί να πάρει από τους οπαδούς. Αν η ομάδα πιάσει την απόδοση του Σαββάτου δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιους παίκτες της ΑΕΚ:
«Γνωρίζω πως η ΑΕΚ έχει πολλούς καλούς παίκτες. Είδα το ματς με την Μπενφίκα και ξεχώρισα τον Κλωναρίδη, γνωρίζω τον Λιβάγια και ως έντονο χαρακτήρα και λυπάμαι για αυτόν που δεν μπορεί να παίξει. Το κλειδί δεν είναι η ατομικότητα αλλά η ομαδικότητα».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved