Σιμόες: «Για το κάτι παραπάνω στον όμιλο»

Σιμόες: «Για το κάτι παραπάνω στον όμιλο»

Ο Αντρές Σιμόες τόνισε πως οι παίκτες της ΑΕΚ θα τα δώσουν όλα για τη νίκη με τη Μπενφίκα.

Πανέτοιμη είναι η ΑΕΚ για τον δύσκολο αγώνα με τη Μπενφίκα την Τρίτη (2/10, 22:00) στο ΟΑΚΑ, όπως σημείωσε ο Αντρές Σιμόες στην συνέντευξη Τύπου. Στη συνέχεια ο αρχηγός της Ένωσης επισήμανε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στη νίκη και να την αφιερώσουν στον μεγάλο άτυχο Έλντερ Λόπες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρές Σιμόες:

Τι περιμένει σαν Πορτογάλος που θα αντιμετωπίσει μια ομάδα της χώρας του:
«Γνωρίζουμε τη Μπενφίκα που βρίσκεται συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι μια οργανωμένη και δουλεμένη ομάδα. Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε. Θέλουμε να βγάλουμε ότι έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις και να προσπαθήσουμε να καταφέρουμε κάτι παραπάνω στον όμιλο και όχι απλά να δικαιολογήσουμε την παρουσία μας εδώ».

Αν υπάρχει κάποιο ιστορικό που κρατά απέναντι στη Μπενφίκα, από τότε που έπαιζε αντίπαλος της και είχε δεχτεί μια κόκκινη:
«Δεν υπάρχει κόντρα με τη Μπενφίκα. Είμαστε εδώ για να κερδίζουμε οποιαδήποτε ομάδα όχι μόνον τη Μπενφίκα και να καταφέρουμε ότι μπορούμε».

Για το βαρύ πρόγραμμα της Μπενφίκα κι αν θεωρεί πως θα εμφανιστεί επηρεασμένη:
«Δεν θεωρώ ότι η Μπενφίκα θα δώσει σημασία σε κάποια ματς και σε άλλα λιγότερο. Είναι συνηθισμένη στα δύσκολα και συνεχή παιχνίδια άρα θα είναι ένας έντονος αγώνας».

Τι διαφορές ελληνικού και πορτογαλικού ποδοσφαίρου:
«Έχουμε αρκετά κοινά σημεία. Υπάρχουν τρεις τέσσερις ομάδες δυνατές και μετά ακολουθούν οι υπόλοιπες, κάτι που ισχύσει και στην Πορτογαλία και στην Ελλάδα. Υπάρχουν ομάδες στην Ελλάδα που ανεβαίνουν επίπεδο και πλησιάζουν στο επίπεδο της Πορτογαλίας. Είδαμε και τον ΠΑΟΚ που αντιμετώπισε τη Μπενφίκα. Περισσότερες διαφορές μπορούμε να βρούμε στο επίπεδο γηπέδων και οργάνωσης».

Αν έχει δώσει πληροφορίες στον Ουζουνίδη για τη Μπενφίκα:
«Ο προπονητής σίγουρα έχει δει περισσότερα παιχνίδια της Μπενφίκα από μένα. Ο ίδιος ξέρει πως θα αντιμετωπίσουμε τη Μπενφίκα. Το μόνο που είπαμε ήταν για το τελευταίο ματς της Μπενφίκα επειδή παρακολουθώ το πορτογαλικό ποδόσφαιρο».

Για τον Λόπες και τον τραυματισμό του;
«Σίγουρα είναι ένας παίκτης που ήθελε να παίξει απέναντι στη Μπενφίκα. Βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση. Η ομάδα όμως τον στηρίζει και του έκανε πρόταση ανανέωσης του μίλησα ήδη και του είπα ότι θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και να του την αφιερώσουμε».



Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved