Λουτσέσκου: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε»

Λουτσέσκου: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε»

Τον στόχο που έχει ο ΠΑΟΚ στο αυριανό (14/8) δεύτερο παιχνίδι, για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, με τη Σπαρτάκ στη Μόσχα (20.30), ξεκαθάρισε σήμερα ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Ήρθαμε να κερδίσουμε, όχι απλά να αμυνθούμε ή να προκριθούμε», ανέφερε εμφατικά ο τεχνικός του «Δικεφάλου» στην καθιερωμένη, πριν από ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, συνέντευξη Τύπου, χωρίς παράλληλα να αποκαλύψει τα αγωνιστικά πλάνα του για το ματς.

Παράλληλα ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε την επιστροφή των Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ οι οποίοι αναμένεται να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην πρόκριση έστω και σαν αλλαγή. Ο Λουτσέσκου απάντησε:

Για το αν η εικόνα του ΠΑΟΚ θα είναι όπως στο πρώτο παιχνίδι:

«Δε θέλω να δω κάτι παρόμοιο όπως το παιχνίδι της Τούμπας. Θέλω να δω την ομάδα μου να παίζει το ποδόσφαιρο που ξέρει, είμαστε μια καλή ομάδα, παίζουμε με μία καλή ομάδα και θέλουμε να κερδίσουμε χωρίς να έχει σημασία το πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι».

Για το αν έχει μιλήσει με τον πατέρα του, Μιρτσέα, που είχε θητεία στη Ζενίτ για τα ματς με την Σπαρτάκ:

«Το καλύτερο είναι σας δώσω το τηλέφωνό του και να τον πάρετε να τον ρωτήσετε. Είναι ένα παιχνίδι Champions League, ένας πολύ ιδιαίτερα και δύσκολος αγώνας, συνεχίζουμε μετά από μία φανταστική χρονιά που είχαμε πέρυσι με πολλές νίκες. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε, ούτε να αμυνθούμε, ούτε να μείνουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα».

Για την επιστροφή των Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψαν. Που θα μας υποστηρίξουν θα δούμε τι θα συμβεί, έχω χρόνο να πάρω τις τελικές μου αποφάσεις μέχρι την έναρξη του αγώνα. Δεν είναι σημαντικοί μόνο όσοι ξεκινούν, αλλά και όσοι μπουν στην εξέλιξη του αγώνα που μπορεί να καθορίσουν και το τελικό αποτέλεσμα».

Για το πριμ πρόκρισης που δίνει ο Ιβάν Σαββίδης:

«Έχουμε πριμ για να κατακτούμε τους στόχους μας».

Για το πως νιώθει που συμπλήρωσε έναν χρόνο στην ομάδα:

«Μπορώ να σας πω πως ήταν μία από τις πιο φανταστικές χρονιές της ζωής μου. Περάσαμε πολλές ευχάριστες και δύσκολες καταστάσεις και θέλω να συνεχίσω και γι' άλλα χρόνια. Ας εστιάσουμε όμως στο αύριο».

 

 



Στο "σφυρί" η Χρυσή Μπάλα του Μαραντόνα απ' το 1986
Στο "σφυρί" η Χρυσή Μπάλα του Μαραντόνα απ' το 1986
NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
Ταξίδεψε με την αποστολή για Βαρκελώνη ο Λαρεντζάκης
Ταξίδεψε με την αποστολή για Βαρκελώνη ο Λαρεντζάκης
Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved