Βίκι: «Καλό αποτέλεσμα για την Βασιλεία είναι να μην χάσει»

Βίκι: «Καλό αποτέλεσμα για την Βασιλεία είναι να μην χάσει»

Μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης για τον προπονητή της Βασιλείας, Ράφαελ Βίκι.

Στους Έλληνες και Ελβετούς δημοσιογράφους μίλησαν πριν από την καθιερωμένη τελευταία προπόνηση ο προπονητής της Βασιλείας Ράφαελ Βίκι και ο Βαλεντίν Στόκερ, για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά και για την πιθανότητα πρόκρισης από το συγκεκριμένο ζευγάρι. Ο τεχνικός της ελβετικής ομάδας είπε:

«Για το αποτέλεσμα που περιμένει και τι θα ήταν καλό για την ομάδα του: "Εμείς ήρθαμε εδώ, θέλοντας να πετύχουμε κάποιο γκολ. Καλό αποτέλεσμα για εμάς, θα ήταν να μη χάσουμε".

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον παίκτη από τον ΠΑΟΚ: "Γνωρίζουμε καλά τον ΠΑΟΚ, και κάθε παίκτη της ομάδας. Νομίζουμε ότι η καλύτερη γραμμή της είναι η επιθετική, αλλά είναι δυνατός και στην άμυνα".

Για τις απουσίες της ομάδας του: "Έχουμε απουσίες, σημαντικές απουσίες, αλλά δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτές. Σημασία έχει ποιοι είναι τώρα εδώ".

Για το αν ρώτησε για τον ΠΑΟΚ τον Ρολφ Φρίνγκερ: "Όχι. Έχω στην ομάδα μου έναν πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ. Ρώτησα τον Κώστα Δημητρίου για να μάθω πράγματα για τον ΠΑΟΚ".

Για την εικόνα που του μετέφερε ο Δημητρίου και την εικόνα που έχει ο ίδιος για τον "Δικέφαλο": "Όσον αφορά στο πρώτο σκέλος, δεν μπορώ να πω το τι μου μετέφερε. Είχα μελετήσει τον ΠΑΟΚ ήδη πριν από την κλήρωση, σε σχέση με την κλήρωση έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, αλλά έχω μία συγκεκριμένη εικόνα".

Για την Τούμπα: "Περιμένουμε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Θα ήταν καλό να έχουμε τον κόσμο μας αλλά ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί στον επαναληπτικό. Θα μιλήσω με τους παίκτες πριν τον αγώνα. Περιμένω σίγουρα μια "θερμή" ατμόσφαιρα, κάθε παίκτης το χαίρεται. Γι΄αυτό είναι το ποδόσφαιρο".

1945590

Ο Βαλεντίν Στόκερ μιλώντας εκ μέρους των συμπαικτών του είπε:

Για τον ΠΑΟΚ: "Ξεχωρίζω τον Βιεϊρίνια, κυρίως λόγω της θητείας του στην Bundesliga, έχω δει σε βίντεο τον ΠΑΟΚ, είναι μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες".

Για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι δεν θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους: "Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα στο πρωτάθλημα, χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Το σκέλος της ερώτησης με τους οπαδούς, η αλήθεια είναι ο 12ος μας παίκτης, κρίμα που δεν θα είναι εδώ αλλά ελπίζουμε να τους έχουμε στο εντός έδρας παιχνίδι μας".

Για το γεμάτο γήπεδο της Τούμπας: "Δεν μας απασχολεί με την αρνητική έννοια, είναι ωραίο να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο, αυτή είναι η ουσία του ποδοσφαίρου".

Για τις καιρικές συνθήκες: "Στην Ελβετία πάντως τον τελευταίο καιρό είχα μόνιμα πάνω από 30 βαθμούς".



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved