Ποκετίνο: «Περήφανος γι' αυτή την Τότεναμ»

Ποκετίνο: «Περήφανος γι' αυτή την Τότεναμ»

Υπερήφανος που η Τότεναμ έδειξε να κυριαρχεί της Γιουβέντους, παρά τον αποκλεισμό της, εμφανίστηκε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, μετά την ρεβάνς στο Ουέμπλεϊ.

«Δημιουργήσαμε πολλά, χρειάζεται όμως τύχη για να κερδίσεις. Είμαι υπερήφανος που κυριαρχήσαμε της Γιουβέντους. Στους δύο αγώνες ήμασταν καλύτεροι, αλλά σε αυτό το επίπεδο, σε τρία λεπτά η Γιουβέντους άλλαξε το παιχνίδι. Είμαι χαλαρός, χαρούμενος. Φυσικά, θυμωμένος και απογοητευμένος, αλλά η εμφάνιση και η ποιότητα της ομάδας ήταν εξαιρετικές», υποστήριξε ο Αργεντινός προπονητής της Τότεναμ.

Και συνέχισε: «Απολύτως, παραμένω ένας ονειροπόλος. Γιατί θα πρέπει να μιλάμε για εφιάλτη; Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αλλά συνεχίζω να έχω όνειρα. Δυστυχώς, χάσαμε, αλλά είμαι περήφανος γι' αυτή την Τότεναμ. Πιστεύουμε πολύ στον τρόπο που παίζουμε, εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι. Έκαναν τρεις ευκαιρίες και σημείωσαν δύο γκολ. Μπορείτε να μιλήσετε για απειρία, έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά όταν αναλύσουμε το παιχνίδι, θα δείτε ότι η Τότεναμ ήταν καλύτερη για πάνω από 70 λεπτά».

Τέλος, ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο σχολίασε: «Ήμασταν άτυχοι. Παίζουμε για να κερδίσουμε, είναι το πιο σημαντικό πράγμα, αλλά παλέψαμε δείχνοντας ωριμότητα. Κάναμε λάθη, δεχθήκαμε δύο γκολ. Η Γιουβέντους έχει δύο μεγάλους παίκτες, σκοράρουν στην πρώτη ή την δεύτερη ευκαιρία. Χάσαμε, αλλά τώρα απλά πρέπει να είμαστε θετικοί και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες μου. Αν δεν είχαμε δημιουργήσει τίποτα, αν είχαμε παίξει άσχημα εντάξει ... Αλλά παίξαμε στο ίδιο επίπεδο Γιουβέντους, που έφτασε σε δύο τελικούς Champions League τα τελευταία τρία χρόνια και είμαστε ευτυχείς και υπερήφανοι».



Ανακοίνωσε Κάι Τζόουνς η Εφές
Ανακοίνωσε Κάι Τζόουνς η Εφές
Παναθηναϊκός: «Μαύρα σύννεφα» για Ρουί Βιτόρια
Παναθηναϊκός: «Μαύρα σύννεφα» για Ρουί Βιτόρια
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Ο Τεντόγλου στοχεύει τελικό, ο Καραλής ψάχνει μετάλλιο – Οι μεταδόσεις
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Ο Τεντόγλου στοχεύει τελικό, ο Καραλής ψάχνει μετάλλιο – Οι μεταδόσεις
«Μετάλλιο και περηφάνια» για την Εθνική στο Eurobasket 2025: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα (15/09)
«Μετάλλιο και περηφάνια» για την Εθνική στο Eurobasket 2025: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα (15/09)
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved