Η Ατλέτικο μπλόκαρε στο Μπακού και τώρα τρέχει!

Η Ατλέτικο μπλόκαρε στο Μπακού και τώρα τρέχει!

Η Καραμπάχ πήρε ιστορική ισοπαλία από την Ατλέτικο Μαδρίτης που παίζει να μείνει εκτός συνέχειας του Champions League.

Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν (Καραμπάχ) και την Ισπανία (Ατλέτικο Μαδρίτης), σε επίπεδο ευρωπαϊκής διοργάνωσης της UEFA, δεν ανέδειξε νικητή.

Το 0-0 στο Μπακού «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο μονομάχων, με τους γηπεδούχους στην «παρθενική» τους συμμετοχή σε ομίλους του Champions League να πανηγυρίζουν τον πρώτο τους βαθμό (προέρχονταν από δύο ήττες) και τους «ροχιμπλάνκος» να συμπληρώνουν τρίτο ματς χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες, μία ήττα) και, πλέον, να κινδυνεύουν σοβαρά να μείνουν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Ο διαιτητής Μπουκέ αρνήθηκε πέναλτι στην Καραμπάχ στο 74΄, σε ανατροπή του Εντλόβου από τον Γοδίν και μάλιστα απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον παίκτη των γηπεδούχων για θέατρο! Το ίδιο έκανε και στο 85΄ σε σπρώξιμο του Τόρες από τον Γκαράγιεφ, ενώ ο Ισπανός ετοιμαζόταν να σκοράρει σε άδεια εστία.

ΚΑΡΑΜΠΑΧ (Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ): Σέχιτς, Γκαράγιεφ, Μεντβέντεφ (71΄ Ρζέσνιτσακ), Μίτσελ (87΄ Ελιουνούσι), Εντλόβου, Ενρίκε (69΄ Γκουεριέ), Μαντάτοφ, Σάντιγκοφ, Αλμέιδα, Αγκόλι, Χουσεΐνοφ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Γκριζμάν, Σαούλ Νίγκεθ, Καράσκο (72΄ Τόρες), Γκάμπι, Βρσάλικο, Γκαμεϊρό (72΄ Κορέα), Χιμένες, Γκαϊτάν (64΄ Τόμας)



Παναιτωλικός: Απέκτησε και τον Γιάννη Σατσιά από τον ΑΠΟΕΛ
Παναιτωλικός: Απέκτησε και τον Γιάννη Σατσιά από τον ΑΠΟΕΛ
Κριστιάνο Ρονάλντο: Κλείνει το 2025 με ένα ακόμα ρεκόρ στον δρόμο για τα 1.000 γκολ!
Κριστιάνο Ρονάλντο: Κλείνει το 2025 με ένα ακόμα ρεκόρ στον δρόμο για τα 1.000 γκολ!
ΑΕΚ: Πρωτοχρονιάτικο "μπαμ" με Νανάλι
ΑΕΚ: Πρωτοχρονιάτικο "μπαμ" με Νανάλι
Οι εντυπωσιακές ευχές του Παναθηναϊκού AKTOR και των «αστεριών» του
Οι εντυπωσιακές ευχές του Παναθηναϊκού AKTOR και των «αστεριών» του
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved