Champions League: Μεγάλα ντέρμπι στο «Νησί»

Champions League: Μεγάλα ντέρμπι στο «Νησί»

Οι δύο αναμετρήσεις που θα γίνουν στην Αγγλία ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της Τετάρτης (13/9) στην δεύτερη μέρα της πρεμιέρας του Champions League.

Το πρώτο… πιάτο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, έγινε το βράδυ της Τρίτης (12/9), όπου ο Ολυμπιακός έκανε… ποδαρικό με το… αριστερό, γνωρίζοντας την ήττα 3-2 από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και της Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν να ξεκινούν… ιδανικά την πορεία τους, κόντρα σε Γιουβέντους, Καραμπάκ και Σέλτικ, αντίστοιχα.

Ωστόσο, μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνει και το… μενού της δεύτερης μέρας της πρεμιέρας, όπου ξεχωρίζουν οι «μάχες» της Τότεναμ με την Ντόρτμουντ στον 8ο όμιλο και της Λίβερπουλ με την Σεβίλλη στο 5ο γκρουπ της διοργάνωσης. Ας τα… πάρουμε από την αρχή.

Στο «Άνφιλντ» οι «κόκκινοι» θα παίξουν κόντρα στους Ανδαλουσιάνους. Το «συγκρότημα» του Γιούργκεν Κλοπ στην επιστροφή του στους ομίλους του Champions League καλείται να αποδείξει πως μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο και απέναντί του θα βρει την ομάδα της Ισπανίας, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει… δικό της το Europa League. Παράλληλα, για τον ίδιο όμιλο, η Μάριμπορ υποδέχεται την Σπαρτάκ Μόσχας, με τους Ρώσους να έχουν τον πρώτο λόγο.

5ος όμιλος
21:45 Λίβερπουλ - Σεβίλλη
21:45 Μάριμπορ - Σπαρτάκ Μόσχας

Η… δράση για τον 6ο όμιλο μεταφέρεται σε Ουκρανία και Ολλανδία. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα υποδεχθεί την Νάπολι. Το ματς θα γίνει στο Χάρκοβο όπου οι δύο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν με το «τρίποντο», ούτως ώστε να κάνουν… βήμα για την πρόκριση. Το άλλο ματς του ομίλου θα γίνει στο Ρότερνταμ, όπου η Πρωταθλήτρια Ολλανδίας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα και θέλει η επιστροφή της να συνδυαστεί μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα.

6ος όμιλος
21:45 Σαχτάρ Ντόνετσκ - Νάπολι
21:45 Φέγενορντ - Μάντσεστερ Σίτι

Αμφίρροπες είναι οι αναμετρήσεις για τον 7ο όμιλο. Στο Οπόρτο, οι «Δράκοι» της Πόρτο θα παίξουν κόντρα στην Πρωταθλήτρια Τουρκίας, Μπεσίκτας. Οι Τούρκοι έχουν ενισχυθεί σημαντικά στις μεταγραφές και το ματς στην Πορτογαλία θα αποτελέσει το καλύτερο… τεστ για την πορεία τους στο Champions League. Στην Γερμανία, η Λειψία στην πρώτη της εμφάνιση στους ομίλους της διοργάνωσης θα κοντραριστούν με την Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Οι Πρωταθλητές Γαλλίας έφτασαν την προηγούμενη σεζόν μέχρι τα ημιτελικά και θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που… σταμάτησαν.

7ος όμιλος
21:45 Πόρτο - Μπεσίκτας
21:45 Λειψία - Μονακό

Τέλος, για τον 8ο όμιλο, όπου μετέχει και ο ΑΠΟΕΛ, η Τότεναμ υποδέχεται την Ντόρτμουντ στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας. Τα «σπιρούνια» αντιμετωπίζουν τους Γερμανούς, έχοντας στόχο τη νίκη που θα τους δώσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την συνέχεια, σ’ έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους. Τέλος, οι Πρωταθλητές Κύπρου έχουν ιδιαίτερα εξαιρετικό έργο, καθώς θα παίξουν κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

8ος όμιλος
21:45 Τότεναμ - Ντόρτμουντ
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης - ΑΠΟΕΛ



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved