Μασάντο: «Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό»

Μασάντο: «Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό»

Χαρούμενος που θα επιστρέψει, έστω κι ως αντίπαλος με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στο «Γ. Καραϊσκάκης» εμφανίστηκε ο Πάουλο Μασάντο, που αποκάλυψε πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».

Ο Πορτογάλος μέσος της κροατικής ομάδας, μίλησε στην «maisfutebol» ενόψει των «μαχών» με τους Νταμπλούχους Ελλάδας στους ομίλους του Champions League και ξεκαθάρισε πως δεν θα… πανηγύρισε σε περίπτωση που σκοράρει στο Φάληρο.

Το… γνωστό «Μουστάκι» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι του δείχνουν την στήριξή του, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος για την δουλειά του Μάρκο Σίλβα, αλλά και την μεταγραφή του Ερνάνι στους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος μέσος μίλησε για:

Τις πιθανότητες που έχει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους ομίλους του Champions League: «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, αλλά αυτό μόνο στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να… φανεί. Στο ποδόσφαιρο, όπως και στην ζωή, τα πάντα είναι πιθανά και η Ντιναμό μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη, καθώς κανείς δεν την περιμένει. Μερικές φορές, απέναντι σε ομάδες μικρότερης δυναμικότητας, οι μεγάλες ομάδες γίνονται… κακές και εμείς θα πρέπει αυτό να το μεταστρέψουμε σε πλεονέκτημα».

Την επιστροφή του στο… σπίτι του, τον Ολυμπιακό και αν το περιμένει: «Αυτή είναι η αλήθεια! Θα επιστρέψω σ’ ένα σπίτι, όπου ήμουν πολύ χαρούμενος για δύο χρόνια και έζησα απίστευτες στιγμές. Το περιμένω πώς και πώς. Είναι ένας σύλλογος που με σημάδεψε και μου πρόσφερε δύο σημαντικές σεζόν. Να παίξω κόντρα σε μία ομάδα που με γνωρίζει τόσο πολύ καλά, είναι πάντα ιδιαίτερο».

Το πώς περιμένει την υποδοχή του: «Δεν το ξέρω. Η αλήθεια είναι πως πέρασα δύο χρόνια εκεί και με συμπαθούσαν πολύ. Το πιο πιθανό είναι πως θα με καλοσωρίσουν, αλλά στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν. Αυτή την φορά, θα εμφανιστώ ως αντίπαλος και αν κερδίσω δεν θα τους… ικανοποιήσω, αλλά είμαι προετοιμασμένος για κάθε σενάριο».

Το αν θα πανηγυρίσει σε περίπτωση που σκοράρει: «Όχι. Σίγουρα όχι! Είναι ένας σύλλογος για τον οποίο είμαι πολύ ευγνώμων. Ο Ολυμπιακός με βοήθησε να πετύχω κάποια από τα όνειρά μου και να παίξω στο Champions League. Αν σκοράρω, δεν σκέφτομαι καθόλου να πανηγυρίσω».

Τη στήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού μετά την χειρονομία του στους οπαδούς της Ντιναμό: «Ήταν μία όμορφη στιγμή. Με ξέρουν καλά και πάντα με στήριζαν. Ξέρουν ότι έδωσα πολλά στον σύλλογο και το αναγνωρίζουν. Κατάλαβαν ότι ήθελα στήριξη, έπειτα από μία δύσκολη στιγμή. Πάντα μου συμπεριφέρονταν με ευγένεια και με αποκαλούσαν «Moustaki», εξαιτίας του μουστακιού μου. Είναι καλό να ξέρεις ότι οι οπαδοί ενός συλλόγου που με σημάδεψε, μ’ αγαπούν ακόμα. Ποιος ξέρει; Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια επιστροφή, κάποια μέρα».

Το αν θα ήθελε να επιστρέψει: «Ναι θα το ήθελα. Ήταν δύο υπέροχα χρόνια και η διοίκηση του συλλόγου ήταν δίπλα μου. Ποιος ξέρει τι μπορεί να μου δώσει το ποδόσφαιρο στο μέλλον; Είναι μία από τις ομάδες που θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου, με όσα πέρασα εκεί».

Το αν ο Μάρκο Σίλβα έχει το σωστό προφίλ για να είναι προπονητής στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα. Έδειξε πως έχει το σωστό προφίλ και τις δυνατότητες να είναι σε μία ομάδα, που περίμενε μεγάλο διάστημα για να λυθούν όλα τα προβλήματα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αν δεν πίστευαν στις δυνατότητές του, τότε δεν θα τον περίμεναν, όσο χρόνο το έκαναν. Έχω παρακολουθήσει την δουλειά του (σ.σ. Μάρκο Σίλβα) και αυτό που έκανε με την Εστορίλ είναι αξιοσημείωτο, ενώ αυτά που πέτυχε με την Σπόρτινγκ δεν ήταν εύκολα να τα κάνει. Έφτιαξε μία ομάδα που έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. οι Πορτογάλοι προπονητές είναι καλοί και έχουν καλό όνομα στο εξωτερικό».

Το τι μπορεί να πετύχει ο Μάρκο Σίλβα στην Ελλάδα: «Να γίνει πρωταθλητής, γιατί αυτό είναι… υποχρεωτικό. Αν δεν τα καταφέρει, θεωρείται σίγουρο πως θα απολυθεί. Είναι πολύ απαιτητικοί και αν προσλήφθηκε γι’ αυτόν τον σκοπό, πρέπει να τον πετύχει. Στην Ελλάδα, μερικές φορές, δεν είναι εύκολο, ακόμα κι όταν κερδίζεις, οπότε φαντάσου τι γίνεται αν χάσεις».

Το αν στον Ολυμπιακό είναι τόσο απαιτητικοί: «Ναι. Είναι. Είναι κάτι παραπάνω από απαιτητικοί. Όπως έκαναν στην περίπτωση του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Η ομάδα μπορεί να ήταν πρώτη και να είχε κερδίσει όλα τα παιχνίδια, αλλά αν δεν είναι ικανοποιημένοι με τον τρόπο παιχνιδιού, να είναι ελκυστικός και να ικανοποιεί τους οπαδούς, αμέσως δεν τους αρέσει. Αλλά οι οπαδοί στηρίζουν και σου δίνουν δύναμη από την αρχή μέχρι το τέλος, ακόμα κι αν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό. Κάνουν τα πάντα για να ανατρέψουν αυτή την κατάσταση».

Το αν μπορεί ο Ερνάνι να προσαρμοστεί και να ανταποκριθεί: «Νομίζω πως ναι, θα προσαρμοστεί κι αυτός. Είναι σημαντικό να προσαρμοστεί και στις… απαιτήσεις των οπαδών. Θα του ζητηθεί να προσφέρει το καλύτερο δυνατό και νομίζω ότι θα τα καταφέρει. Πρέπει να είσαι δυνατός πνευματικά για να ταιριάξεις (σ.σ. στον σύλλογο), καθώς είναι εύκολο να αποδοκιμαστείς και δεν μπορεί εύκολα ο καθένας να… αναστρέψει εύκολα αυτή την κατάσταση».



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved